Ξεκινάει το Euro !

Επιτέλους ξεκινάει !! Σήμερα έχουμε την έναρξη του Euro 2016 που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα μέχρι και τις 10 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό! Ένας μήνας γεμάτος ποδοσφαιρική δράση με τις 24 εθνικές ομάδες να είναι πανέτοιμες και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα της Γαλλίας.

αρχείο λήψης

Σήμερα γίνεται η αρχή με το πρώτο ματς της διοργάνωσης για τον Α’όμιλο, η οικοδέσποινα Γαλλία μπροστά στο κοινό της υποδέχεται τη φιλόδοξη Ρουμανία , στην πρεμιέρα του Euro , σ’ένα παιχνίδι που ξεκινάει στις 22.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί απ’την ΕΡΤ, όπως και όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης. Στις πρεμιέρες συνήθως γίνονται ζημιές για τις διοργανώτριες, με την Γαλλία όμως να θέλει να το ανατρέψει αυτό, και να μπεί με το δεξί απόψε για να δείξει νωρίς νωρίς τα δόντια της ενόψει της συνέχειας που στόχο έχει να κατακτήσει το τρόπαιο. Μια Γαλλία με ηχηρές απουσίες όπως Μπενζεμά , Ριμπερί , Μπέν Αρφά, αλλά με πολύ ταλέντο όπως Πογκμπά , Ματουιντί, Κομάν , Ζιρού, Γκριεζμάν και εμπειρία με τους Γιορίς , Εβρά και Σανιά να είναι οι βράχοι των τρικολόρ. Απουσίες δε θα έχει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ , είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για το σημερινό παιχνίδι.

GG

Η Ρουμανία του Άνχελ Ιορντανέσκου συμμετέχει για πέμπτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση και στόχο έχει να προκριθεί στη φάση των ”16” . Θα προσπαθήσει σήμερα να βάλει δύσκολα στους Γάλλους παίζοντας αμυντικά , σφιχτά και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Μία απουσία για τους Ρουμάνους αυτή του Φιλίπ του αμυντικού, που δε θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Ο αγώνας θα γίνει στο Stade de France χωρητικότητας 81.338 θεατών , ενώ διαιτητής θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι.
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων :

ΓΑΛΛΙΑ : Γιορίς , Κοσιελνί , Ραμί , Σανιά , Εβρά , Καντέ , Ματουιντί , Πογκμπά , Παγέ , Γκριεζμάν , Ζιρού

ΡΟΥΜΑΝΙΑ : Ταταρουσάνου, Kίρικες , Γκριγκόρε , Σαπουνάρου, Ρατς , Χομπάν, Πιντιλί,  Σανμαρτεάν, Πόπα, Κιπτσίου, Στάνκου

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...