Ξενία Ναυπάκτου: Παίρνει πίσω τα λεφτά το υπουργείο λόγω της επώνυμης καταγγελίας (Ραγδαίες εξελίξεις)

Μπροστά σε τοίχο φαίνεται ότι βρίσκεται η δημοτική αρχή η οποία είχε ποντάρει προεκλογικά στο Ξενία.

Τελευταίες εξελίξεις από την Αθήνα θέλουν το υπουργείο να βάζει στο ντουλάπι τον φάκελο για την ανακατασκευή του Ξενία ύψους 2.5.εκατομμυρίων ευρώ με την αιτιολογία της επώνυμης καταγγελίας που προέκυψε για το πάρκινγκ.

Λόγω των παραβάσεων φαίνεται ότι η υποψηφιότητα του Ξενία πηγαίνει στα αζήτητα,με την Μάνη να παίρνει τα χρήματα της Ναυπάκτου προκειμένου να προχωρήσει στην ανακατασκευή του δικούς της Ξενία ως πρώτη επιλαχούσα.

Τα όσα προέκυψαν την εβδομάδα που πέρασε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου για την επώνυμη καταγγελία για το Ξενία,φαίνεται ότι η υπόθεση φέρνει ανατροπές και προβληματισμό στον Δήμο Ναυπακτίας,αφού είχε ποντάρει προεκλογικά πάνω στην ανακατασκευή του.

Μάλιστα το γνωστό ρητό ” Το Ξενία είναι δημαρχοφάγο” φαίνεται ότι προβληματίζει και κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην Αθήνα.Για το λόγο αυτό την Μ.Δευτέρα μεταβαίνει στο υπουργείο ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών προκειμένου παρουσία Αιτωλ/νάνων κυβερνητικών βουλευτών να έχουν τις απαραίτητες συναντήσεις.

Nα σημειωθεί,ότι σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής,μετά από την εξασφάλιση των 2.5 εκατ. ευρώ. το Ξενία θα γινόταν ένα πολυχώρος πολιτιμού με την δημιουργία συνεδριακού χώρου,αίθουσας με την ψηδφιακή αναπαράσταση της Ναυπάκτου,8 υπνοδωμάτια φιλοξενίας,καφετέριας-αναψυκτηρίου και χώρος για την δημιουργία δημοτικής πινακοθήκης.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...