Ξυδάκης: Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για όσους εξαπάτησαν το… Δημόσιο

Πέμπτη 26/05/2016 – 13:54Νίκος Ξυδάκης Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επέρριψε ευθύνες στις πολιτικές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι η χώρα βούλιαξε γιατί ο Σόιμπλε καθυστέρησε το θέμα του χρέους επειδή ήθελε να σώσει τις τράπεζες!
Παράλληλα ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 αναφέρθηκε στο θέμα του χρέους, τονίζοντας ότι, μπαίνει πλέον ένα χρονοδιάγραμμα και ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.
Ο κ. Ξυδάκης ανέφερε επίσης  ότι οι εξελίξεις στο θέμα του χρέους καθυστέρησαν λόγω της άρνησης του Σόιμπλε αλλά και των προσπαθειών κάποιων να σωθούν οι τράπεζες με αποτέλεσμα να βουλιάξει η χώρα.
Ερωτηθείς για την κίνηση της Ελλάδας να κλείσει τον εναέριο χώρο της προς τη Λιβύη, είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες για μαζική επέμβαση στη χώρα κάτι που όπως είπε θα αποσταθεροποιήσει περαιτέρω το τοπίο, θα απελευθερώσει και άλλους δαίμονες και θα προκαλέσει κύματα προσφύγων.
Σε ό,τι αφορά τα πλαστά πτυχία των δημοσίων υπαλλήλων και τη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνει η κυβέρνηση τόνισε πως δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει λέγοντας ότι θα πρέπει να πάνε στο πανεπιστήμιο και να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο.
Είπε επίσης πως ηθικά κάποιος που έχει ξεγελάσει το δημόσιο για να κερδίσει μια θέση εργασίας ή μια προαγωγή είναι καταδικαστέος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...