«Ξύπνησε» το πατρικό του ένστικτο! Ο πρίγκιπας Χάρι ανυπομονεί να γίνει πατέρας

«Ξύπνησε» το πατρικό του ένστικτο! Ο πρίγκιπας Χάρι ανυπομονεί να γίνει πατέρας

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 18/03/2016 – 21:28

Prince Harry

Είναι ο πιο περιζήτητος εργένης στον πλανήτη και παρά την άστατη ερωτική του ζωή, ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να βρει ένα λιμάνι να αράξει. Ναι, και να κάνει παιδιά!

Πρώτη φορά μίλησε για το πατρικό ένστικτο που «ξύπνησε» μέσα του ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Morning America», ο 31χρονος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας είπε ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά και είναι ένας εξαιρετικός θείος για τα ανίψια του, όμως ανυπομονεί να αποκτήσει σύντομα τα δικά του παιδιά.

«Ανυπομονώ για εκείνη την ημέρα. Θα είναι κάτι φανταστικό. Κρύβω το παιδί μέσα μου και θέλω να παραμείνω έτσι. Λατρεύω τα παιδιά», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η συνέντευξή του δόθηκε με αφορμή την παρουσία του πρίγκιπα τον Μάιο στο Ορλάντο της Φλόριντα στα «Invictus Games», δηλαδή αγώνες στα πρότυπα των παραολυμπιακών, στους οποίους συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι πολέμου. Ήταν μία δική του ιδέα και ο ίδιος έχει σχεδιάσει την διοργάνωσή τους. Τους έχει αφιερώσει στη μνήμη της μητέρας του, Νταϊάνα.

harry

«Ελπίζω να με κοιτάει από εκεί ψηλά με δάκρυα στα μάτια της και γεμάτη υπερηφάνεια για αυτό (τους αγώνες) που δημιουργήσαμε», δήλωσε συγκινημένος ο πρίγκιπας Χάρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ήμουν συντετριμμένος» – Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για πρώτη φορά για το Αφγανιστάν

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...