Οδυνηρή ήττα για τον Πανθρακικό από τον Πλατανιά

Οδυνηρή ήττα για τον Πανθρακικό από τον Πλατανιά

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 13/02/2016 – 19:41

Οδυνηρή ήττα για τον Πανθρακικό από τον Πλατανιά

Μόνο με ένα ποδοσφαιρικό “θαύμα” θα αποφύγει τον υποβιβασμό ο Πανθρακικός, ύστερα και από την σημερινή ήττα (0-2) από τον Πλατανιά στην Κομοτήνή.

Απομένουν οκτώ ματς για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Πανθρακικός έχει μπροστά του αγωνιστικό Γολγοθά.  Αντιμετωπίζει κατά σειρά τη Skoda Ξάνθη (εκτός), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), τον ΠΑΟΚ (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), τον Ατρόμητο (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Ηρακή (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός).

Η αναμέτρηση με τον Πλατανιά άρχισε στραβά για τον Πανθρακικό, μιας και λίγο πριν τη σέντρα ο Ιγκόρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, με τον Χαβίτο να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Μολαταύτα οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ στο 15′, όταν ο Ηλιάδης έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παπαγεωργίου ένα νέο σουτ, όμως ο Σωτηρίου παραχώρησε κόρνερ.

Η «απάντηση» από τους Χανιώτες, όμως, ήταν… γκολ! Στο 18′ ο Μουνάφο έκανε το σουτ, ο Αθανασιάδης βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι, όμως στην επιστροφή της ο σελίν δεν έχασε την ευκαιρία και με καταπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά. Στο 22′ ο Αποστολόπουλος και στο 26′ ο Ανγκούλο απείλησαν και πάλι, ενώ στο 44′ ο Μουνάφο από καλή θέση έπιασε εντελώς άστοχο σουτ.

Με γκολ ξεκίνησε το β’ ημίχρονο για τους Κρητικούς, καθώς στο 49′ ο Μενδρινός έπιασε την κεφαλιά κι έστρωσε τη μπάλα στον Ανγκούλο, ο οποίος έκανε το 0-2. Στο 52′ ο Ντιγκινί έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Αποστολόπουλος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Ο παίκτης του Πλατανιά έχασε καλή ευκαιρία στο 66′, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79′ Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59’ Βάλτερ), Ντιγκινί, Χαβίτο.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (90’+2 Ντίνας), Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (80′ Τσουράκης).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...