Οι ” Έλληνες” της Γαλλίας

Μπορεί Έλληνες να μη συμμετέχουν στο Euro της Γαλλίας μιας κι η Εθνική μας τα πήγε πολύ άσχημα στα προκριματικά και δεν προκρίθηκε στα τελικά της διοργάνωσης, όμως υπάρχουν ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Super League , οι οποίοι βρίσκονται στα γήπεδα της Γαλλίας με τις εθνικές τους ομάδες και θα διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο σ’αυτό το Euro.

Στον Α’ όμιλο και στην Αλβανία υπάρχουν δύο παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Άντι Λίλα τους ΠΑΣ Γιάννινα, και τον Έργκις Κάτσε του ΠΑΟΚ.  Στον Β’ όμιλο και στην Εθνική Σλοβακίας συναντάμε ξανά παίκτη του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Ρόμπερτ Μάκ που έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με το δικέφαλο και αναμένεται να πάρει ευκαιρίες απ΄τον προπονητή του.

Στον Ε’ όμιλο του Euro και στην Εθνική Σουηδίας τους Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού και Μάρκους Μπέργκ του Παναθηναικού, μάλιστα με τον Μπέργκ να λογίζεται ως βασικός και παρτενέρ του Ζλάταν στην επίθεση των Σουηδών.

1

Τέλος, δεν ξεχνάμε και τον Φερνάντο Σάντος που χάρισε μεγάλες στιγμές στην Εθνική μας , και τώρα θα τον δούμε στον πάγκο της χώρας του, δηλαδή της  Εθνικής Πορτογαλίας .

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...