Οι ΑΝΕΛ ζητούν από τον Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα του

Οι ΑΝΕΛ ζητούν από τον Λαζαρίδη να επιστρέψει την έδρα του

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους ζητούν από τον ανεξάρτητο – πλέον – Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του πίσω στο κόμμα.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ήρθε αφότου ο βουλευτής τούς γνωστοποίησε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί, λόγω των διαφωνιών του για το σκοπιανό. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΟ των ΑΝΕΛ για να παραδώσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης επικράτησε μεγάλη ένταση με τις φωνές να ακούγονται μέχρι το διάδρομο.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335711-Oi-ANEL-zetoyn-apo-ton-Lazaride-na-epistrepsei-ten-edra-toy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...