Οι Βέλγοι απελευθέρωσαν τους υπόπτους για τρομοκρατία

Οι Βέλγοι απελευθέρωσαν τους υπόπτους για τρομοκρατία

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 16/03/2016 – 20:15

Οι Βέλγοι απελευθέρωσαν τους υπόπτους για τρομοκρατία

“ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ” Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ                             

Τη στιγμή που η “πολιτισμένη” Ευρώπη έχει στοχοποιήσει την Ελλάδα για το προσφυγικό και την μετακίνηση των βασανισμένων ψυχών (γυναικών, παιδιών και κατατρεγμένων) στη Γηραιά Ήπειρο, η βελγική Αστυνομία προσάγει ύποπτους για τρομοκρατία αλλά… μετά τους αφήνει ελεύθερους.

Ειδικότερα, η εισαγγελία των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι οι δύο ύποπτοι, που συνελήθφησαν την Τρίτη στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στη βελγική πρωτεύουσα-και φέρονται να συνδέονται με το αιματοκύλισμα των Παρισίων της 13ης Νοεμβρίου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο μεταξύ, είχε ανακοινώσει αυτές τις δύο συλλήψεις σήμερα το πρωί, ωστόσο είχε αρνηθεί να αποκαλύψει τα στοιχεία των υπόπτων ή να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο άνδρες.Εξήγησε δε ότι η «ενδεχόμενη εμπλοκή» τους στα περιστατικά με τους πυροβολισμούς «εξετάζεται».

Ένας εξ αυτών είχε εισαχθεί χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του Χαλ, μιας κοινότητας νότια των Βρυξελλών, καθώς είχε υποστεί σοβαρό κάταγμα και χρειαζόταν άμεσα να χειρουργηθεί. Η περίπτωσή του είχε προκαλέσει την προσοχή των αρχών καθώς το πρόσωπο αυτό που είχε διακομιστεί στα επείγοντα επιχείρησε να το σκάσει μόλις είδε τους αστυνομικούς.

Ένας δεύτερος ύποπτος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποίησαν οι αρχές στο Φόρεστ, σε κοντινή απόσταση από τον δρόμο όπου ξέσπασαν οι πυροβολισμοί.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...