Οι Γκρίζοι Λύκοι απειλούν με βιασμούς Ελληνίδων στη Θράκη (Εικόνα)

Οι Γκρίζοι Λύκοι απειλούν με βιασμούς Ελληνίδων στη Θράκη (Εικόνα)

γκριζοι λυκοι

Αναστάτωση και φόβο έχουν προκαλέσει στη Θράκη, οι προκηρύξεις που πέταξαν σε στάσεις λεωφορείων οι Γκρίζοι Λύκοι.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, φαίνεται πως ανασυντάσσονται ξανά καθώς προχώρησαν σε ευθεία απειλή μέσω σημειωμάτων, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής που άρχισαν και πάλι να ανησυχούν για το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί.

Σημειώματα με υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» κάνουν λόγο για βιασμούς Ελληνίδων γυναικών, βασανιστήρια και δολοφονίες.

Οι προκηρύξεις  αυτές, οι οποίες περιέχουν απειλητικό μήνυμα εναντίον των Ελλήνων, εντοπίστηκαν την Τετάρτη (3/1) το πρωί από πολίτες σε στάσεις αστικών λεωφορείων μέσα στην πόλη της Κομοτηνής, όπως αναφέρει το iellada.

Το ιδιόχειρα γραμμένο κείμενο το οποίο φέρει υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» απευθύνεται στους Έλληνες αποκαλώντας τους «γκιαούρηδες» και προειδοποιεί ότι θα βιάσει τις Ελληνίδες  και μετά θα τις δολοφονήσει ενώ θα αφήσει για λίγο καιρό τους συζύγους να πονέσουν από το χαμό τους και μετά θα προχωρήσουν και σε δικά τους βασανιστήρια.

φηχφγ

Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης:

Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!

Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!

Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».

Βέβαια οι Αρχές, που ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για προβοκάτσια ακροδεξιών και εθνικιστικών κύκλων διότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη, ενώ και ο γραφικός χαρακτήρας «δείχνει» άτομο λάτρη του αρχαιοελληνικού δόγματος.

 

πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/316172-Oi-Gkrizoi-Lykoi-apeiloyn-me-biasmoys-Ellenidon-sten-THrake ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...