Οι «γερόλυκοι» ροκάρουν στην Αβάνα!

Οι «γερόλυκοι» ροκάρουν στην Αβάνα!

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 25/03/2016 – 10:36

Rolling Stones

Οι Ρόλινγκ Στόουνς (Rolling Stones), ένα από τα γνωστότερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής στον κόσμο, έφτασαν στην Αβάνα για μια τεράστια δωρεάν συναυλία που θα δοθεί απόψε, την πρώτη συναυλία μετά από δεκαετίες απαγόρευσης της μουσικής ροκ στην κομμουνιστική αυτή χώρα.

1

“Οι Rolling Stones έφτασαν στην Κούβα το απόγευμα” (τοπική ώρα), είπε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κούβας (ACN), δύο μέρες μετά από μια ήδη ιστορική επίσκεψη στο νησί από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι εβδομηντάρηδες Βρετανοί μουσικοί Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Ρόνι Γουντ και Τσάρλι Γουάτς θα δώσουν μια “Συναυλία Φιλίας” σε ανοιχτό χώρο στην “Αθλητική Πόλη”, κοντά στο κέντρο της Αβάνας. Παρά την έλλειψη διαφήμισης από το συγκρότημα, αναμένονται περίπου 500.000 άτομα, ένα πρωτοφανές πλήθος για συναυλία στην Κούβα.

 

Το συγκρότημα κάνει περιοδεία σε ισπανόφωνες χώρες (Latina Ole Tour) και αποφάσισε να συμπεριλάμβει την κομμουνιστική χώρα. Ως τώρα, οι Rolling Stones έχουν ήδη δώσει συναυλίες στη Χιλή, την Αργεντική, την Ουρουγουάη, τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία και το Μεξικό.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...