Οι γιατροί δίνουν τρεις μήνες ζωής στη Cher

Οι γιατροί δίνουν τρεις μήνες ζωής στη Cher
Η υγεία της επιδεινώθηκε και χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς.
Τον περασμένο μήνα, η Cher αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της «Dressed to Kill», ύστερα από σύσταση των γιατρών της. Η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, την απογοήτευση και τη στεναχώρια της για την τροπή που πήραν τα πράγματα και για την επιδείνωση της υγείας της: «Είμαι σοκαρισμένη και συντετριμμένη. Ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν βρίσκω λόγια να ζητήσω συγγνώμη στους θαυμαστές μου που αγοράσατε εισιτήρια για να με δείτε. Είμαι πολύ περήφανη για το σόου. Ήταν το καλύτερο μου. Ελπίζω να καταφέρω να επιστρέψω του χρόνου ώστε να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα».
Όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό για να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει τις συναυλίες της, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του περιοδικού «Globe» εάν η Cher δεν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς της απομένουν μόνο τρεις μήνες ζωής.
Η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μια δύσκολη ασθένεια, ένα σύνδρομο το οποίο εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα,  και κινδυνεύει να πεθάνει εάν δεν υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση καρδιάς. Λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει χρειάστηκε να νοσηλευτεί και όταν πήρε εξιτήριο οι γιατροί της έδωσαν ένα μόνιτορ, ώστε να ελέγχουν την καρδιακή της λειτουργία.
Το εξώφυλλο του περιοδικού με την είδηση:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...