Οι γυναίκες θα κάνουν περισσότερο σεξ με ρομπότ απ’ ό,τι με άνδρες το 2025, λέει «ειδικός»

Τετάρτη 29/06/2016 – 23:18Απίστευτο και όμως… πιθανό(;) αλλά σύμφωνα με τον μελλοντολόγο Δρ. Ian Pearson, οι γυναίκες θα αντικαθιστούν με τον πέρασμα των χρόνων τους άνδρες εραστές τους με «ρομπότ του σεξ»,
Ο Δρ Pearson, που παρουσιάζει το έργο του στην εφημερίδα Mirror, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε ο ειδικός της μελλοντολογίας, ενός επιστημονικού κλάδου που διατυπώνει προβλέψεις για το μέλλον υποβοηθούμενος από την επιστήμη και τις τάσεις σε τομείς όπως η βιοτεχνολογία, η νανοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη κλπ, οι μηχανικοί σεξουαλικοί παρτενέρ θα είναι το 2025 τόσο διαδεδομένοι, όσο είναι σήμερα η πορνογραφία.
Φυσικά, το σεξ με ρομπότ δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει ήδη μια ευρεία γκάμα προϊόντων που εκπληρώνουν τον ρόλο του ερωτικού παρτενέρ για ανθρώπους (βλ. φωτογραφίες). Τα ιδιαίτερα αυτά εξελιγμένα μηχανήματα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παραδοσιακά και απλοϊκά sex toys, χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και καιρό στη βιομηχανία του πορνό. Ωστόσο, πρόσφατα μερικά από αυτά έκαναν την εμφάνισή τους και σε sex shops, ενώ μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί εύκολα και μέσω διαδικτύου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...