Οι καλύτερες αντιγηραντικές μάσκες για την ενυδάτωση και τους μαύρους κύκλους

Οι καλύτερες αντιγηραντικές μάσκες για την ενυδάτωση και τους μαύρους κύκλους
Η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι η Νο1 προτεραιότητα για την καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου.

Με αυτές τις δύο σπιτικές μάσκες, οι οποίες θα σας γλιτώσουν από χρόνο και χρηματικό κόστος, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η επιδερμίδα σας θα είναι πάντα ενυδατωμένη και ότι τα μάτια σας δεν θα έχουν ποτέ ξανά μαύρους κύκλους.

Συνταγή για ενυδάτωση
Αυτή η σπιτική αντιγηραντική συνταγή φροντίδας του δέρματος έχει βασικά μόνο ένα συστατικό: το μέλι. Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας, απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Αφήστε το για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το μέλι όχι μόνο θα “τραβήξει” τις ακαθαρσίες στην επιδερμίδα, αλλά είναι επίσης ένα φυσικό ενυδατικό, ιδανικό συστατικό για κάθε σπιτική μάσκα αντιγήρανσης.
Ένα άλλο καλό συστατικό ενυδάτωσης για παρόμοιες μάσκες αντι-γήρανσης είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Αν έχετε πολύ ξηρό δέρμα, βάλτε 1-2 σταγόνες ελαιολάδου στα δάχτυλά σας και κάντε επάλειψη απαλά στο δέρμα σας πριν πέσετε για ύπνο.

Συνταγή για μαύρους κύκλους και “σακούλες” στα μάτια
Το τσάι είναι ένα δημοφιλές συστατικό για σπιτικές συνταγές φροντίδας του δέρματος. Ετοιμάστε ένα φλιτζάνι λευκό τσάι σε μέτρια φωτιά, αφού η πολύ υψηλή θερμοκρασία εμποδίζει τα φύλλα του τσαγιού να απελευθερώσουν όλα τα πολύτιμα συστατικά τους. Περιμένετε μέχρι το τσάι να είναι χλιαρό και στη συνέχεια μουλιάστε σε αυτό ένα κομμάτι καθαρό πανί και τοποθετήστε το πάνω από τα μάτια σας. Η θερμότητα θα ανοίξει τους πόρους και το τσάι θα εμποτίσει το δέρμα σας. Το λευκό τσάι είναι καλό αντιγηραντικό, επειδή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Οι αντιγηραντικές του ιδιότητες θα βοηθήσουν να μειωθούν οι “σακούλες” κάτω από τα μάτια.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...