Οι μεγάλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι μεγάλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες που είχε τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε από τα δημόσια νοσοκομεία, τα φάρμακα που προορίζονταν για τους καρκινοπαθείς και την καταιγίδα συλλήψεων για το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο» δείχνουν τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που έχει κάνει ο Νίκος Τόσκας.

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ από πρακτικές του παρελθόντος και απαλλαγμένη από τις κομματικές και πελατειακές σχέσεις η αστυνομία έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μειώσει την εγκληματικότητα και αυτό αποδεικνύεται με αριθμούς και στατιστικά στοιχεία παρά τη σπέκουλα της Νέας Δημοκρατίας που κινδυνολογεί μονίμως με το προσφιλές θέμα της ασφάλειας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ρίξει επίσης το βάρος στην αποκάλυψη των τρωκτικών του δημοσίου χρήματος.

ΑΥΤΟΙ που για δεκαετίες αλώνιζαν στα δημόσια νοσοκομεία λεηλατώντας φάρμακα και σπαταλώντας το δημόσιο χρήμα με αγορές σε πολλαπλάσιες τιμές από τη NOVARTIS και τους υπόλοιπους πολυεθνικούς κολοσσούς, έχουν χάσει τον ύπνο τους.

ΑΚΟΜΑ και περιφερειακές συμμορίες όπως αυτή που έκλεβε τα φάρμακα των καρκινοπαθών εξαρθρώνονται σε χρόνο ρεκόρ.

ΒΕΒΑΙΑ η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης το βουλώνουν στην κυριολεξία και κάνουν ότι δεν βλέπουν τις μεγάλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ στη γωνία να γίνει καμιά στραβή στην εναγώνια προσπάθειά τους να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ της Νέας Δημοκρατίας για το επίμαχο ζήτημα της ασφάλειας καταρρέει με πάταγο.

ΟΠΩΣ επίσης κατέρρευσε η κινδυνολογία για την οικονομία και οι προφητείες ότι δεν πρόκειται να κλείσουν οι αξιολογήσεις.

ΜΕ δεδομένο ότι σε δύο μήνες η Ελλάδα θα καταφέρει μια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια εξασφαλίζοντας παράλληλα και μείωση του δημοσίου χρέους είναι λογικό να πανικοβάλλεται ο Κυριάκος, η Φώφη και τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα.

ΓΙΑΤΙ πλέον δεν θα έχουν ούτε ρόλο ούτε και καμιά πιθανότητα να κερδίσουν τις εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια νέα τετραετία με ό,τι συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/331152-Oi-megales-epitychies-tes-EL-AS ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...