Οι μυστικές επαφές της υπουργού Πρίτι Πατέλ στο Ισραήλ, προκαλούν αντιδράσεις στην κυβέρνηση Μέι

Οι μυστικές επαφές της υπουργού Πρίτι Πατέλ στο Ισραήλ, προκαλούν αντιδράσεις στην κυβέρνηση Μέι

Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στην Βρετανία. Αυτή την φορά, με την υπουργό Πρίτι Πατέλ, αφού κατά τη διάρκεια διακοπών της στο Ισραήλ πραγματοποίησε συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχος της ισραηλινής κυβέρνησης, ακόμα και με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου – Οι Εργατικοί ζητούν έρευνα για την υπόθεση

Αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, ύστερα από την αποκάλυψη ότι η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Πρίτι Πατέλ είχε κατά τη διάρκεια διακοπών στο Ισραήλ συναντήσεις με δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχος της κυβέρνησης, ακόμα και με τον Πρωθυπουργό Μπένζαμιν Νετανιάχου, χωρίς να έχει ενημερώσει, ως όφειλε, το Foreign Office.

Με δήλωσή της η Πατέλ προσπάθησε να τα …μπαλώσει ενώ αποκαλύπτεται παράλληλα ότι, μετά από τις μυστικές επαφές της είχε ρώτησε αξιωματούχους στο υπουργείο της κατά πόσο βρετανικά χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν στον ισραηλινό στρατό ως βοήθεια για ανθρωπιστικές δράσεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης δεν είχε ζητήσει άδεια από τη Μέι για να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι ενώ υπάρχουν και κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στόχος του ταξιδιού της υπουργού είναι να ενισχύσει τις σχέσεις της με Ισραηλινούς αξιωματούχους καθώς φαίνεται να έχει βλέψεις στη Ντάουνινγκ Στριτ.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/308781-Oi-mystikes-epaphes-tes-ypoyrgoy-Priti-Patel-sto-Israel-prokaloyn-antidraseis-sten-kybernese-Mei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...