Οι νέες παραστάσεις του «Από Μηχανής» για το χειμώνα

Οι νέες παραστάσεις του «Από Μηχανής» για το χειμώνα
Τη νέα θεατρική σεζόν 2014-2015 το «Από Μηχανής Θέατρο» θα παρουσιάσει δύο παραγωγές: ένα έργο του κλασικού διεθνούς ρεπερτορίου και ένα άπαιχτο ελληνικό.
Αρχής γενομένης, λοιπόν, από την 1η Δεκεμβρίου με το «Μάκβεθ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τη μικρότερη τραγωδία του Βρετανού συγγραφέα, που πιστεύεται ότι γράφτηκε μεταξύ 1603 και 1606.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Παπακωνσταντίνου, ο Άκις Βλουτής και η Κωνσταντίνα Τάκαλου θα ζωντανέψουν την ιστορία του Μάκβεθ και της Λαίδης Μάκβεθ. Στο πλευρό τους οι: Βασίλης Βηλαράς, Ελεάνα Γεωργιάδου, Κατερίνα Μηλιώτη, Ελένη Μολέσκη, Μάριος Παναγιώτου, Γιώργος Φλωράτος. Τα σκηνικά και η εικαστική επιμέλεια της παράστασης ανήκουν στον Νίκο Αναγνωστόπουλο, τα κοστούμια στη Νίκη Ψυχογιού, η κίνηση στη Χαρά Κότσαλη, οι φωτισμοί στη Χριστίνα Θανάσουλα, ενώ τη μουσική σύνθεση και το ηχητικό περιβάλλον υπογράφει ο Αντώνης Μόρας.

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεων του «Μάκβεθ», τον Απρίλιο, θα παρουσιαστεί το άπαιχτο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Στροχάιμ». Ένα λυρικό κείμενο, εμπνευσμένο από την παράξενη ιστορία και σύνθετη προσωπικότητα του σκηνοθέτη και ηθοποιού Έριχ Φον Στροχάιμ, αλλά και από τη μοναδική ερμηνεία του ίδιου, καθώς και της Γκλόρια Σουάνσον στην ταινία «Η Λεωφόρος της Δύσης». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Άκι Βλουτή και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...