«Οι νόμοι θα τηρηθούν. Δεν τίθεται θέμα Grexit»

«Οι νόμοι θα τηρηθούν. Δεν τίθεται θέμα Grexit»

Αισιόδοξος πως θα επικρατήσει η λογική και οι ομάδες θα συμβάλλουν στην τήρηση του νέου αθλητικού νόμου εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης και πέταξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για το μείζον θέμα του ορισμού τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Επίσης τόνισε πως έχει λήξει το θέμα συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο υφυπουργός:

«Είχαμε μια πολύωρη συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων. Ήταν ενδιαφέρουσα γιατί μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης εφαρμογής της νομοθεσίας.

Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.

Θεωρώ ότι με καλή πίστη και την κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».

Για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.

Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».

Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα».

Κατά την έξοδο των Γιάννη Βρέντζου, Ιάκωβου Αγγελίδη και Γιώργου Μποροβήλου, μόνο ο πρόεδρος του Αστέρα έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πεδίο διαμάχης με την ΕΠΟ και πως η κουβέντα των τεσσάρων πλευρών δεν κινήθηκε προς το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...