Οι παγίδες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ , Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Οι παγίδες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ , Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Δεν ανέδειξε ντέρμπι η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κρύβουν… παγίδες. Η αναστάτωση πριν την έναρξη της διαδικασίας για το αίτημα του Παναθηναϊκού, και τα… μπαλάκια σε θερμοκρασία δωματίου.

Παρά τις αυξημένες πιθανότητες, η κλήρωση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά 4 πολύ σημαντικά ζευγάρια.

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης έγινε πραγματικό σόου με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη να μην δέχεται τελικά το αίτημα του Παναθηναϊκού να τραβήξουν τα μπαλάκια οι εκπρόσωποι των ομάδων και τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να εξετάζει -με χιουμοριστική διάθεση και μετά από προτροπή του κ. Γαβριηλίδη- την θερμοκρασία που είχαν τα μπαλάκια, τονίζοντας πως “είναι σε θερμοκρασία δωματίου”!

Να τονίσουμε αναφερει το Newsit,  πως οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3-4 Φεβρουαρίου και τις 10-11 του ίδιου μήνα.

Σε περίπτωση που και οι 4 “μεγάλοι” καταφέρουν και περάσουν τους αντιπάλους τους -με τον Παναθηναϊκό να έχει το δυσκολότερο έργο κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει- τότε μας περιμένουν δυο ημιτελικοί φωτιά!

Τα ζευγάρια για τους “8” του Κυπέλλου που προέκυψαν είναι:

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Ηρακλής
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...