Οι τηλεθεατές απαιτούν να επιστρέψει στο Top Gear o Τζέρεμι Κλάρκσον

Οι τηλεθεατές απαιτούν να επιστρέψει στο Top Gear o Τζέρεμι Κλάρκσον
Μπορεί να είναι συχνά αγενής και αθυρόστομος, αλλά αυτός είναι ο λόγος που τον αγαπούν οι τηλεθεατές. 
Και για αυτό «ανατίναξαν» το ίντερνετ ζητώντας την επιστροφή του στο Top Gear.

Πρόκειται βέβαια για τον Τζέρεμι Κλάρκσον, τον παρουσιαστή της δημοφιλέστερης εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο, ο οποίος έστρεψε πάλι επάνω του τους προβολείς. Το BBC ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο 54χρονος τίθεται σε διαθεσιμότητα, έπειτα από καβγά με έναν από τους παραγωγούς την εκπομπής. Ο κόσμος όμως είχε αντίθετη άποψη.

Αμέσως ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια και ήδη μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες δηλαδή, 380.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει απαιτώντας να επιστρέψει ο Κλάρκσον στην εκπομπή και να συνεχιστεί κανονικά η προβολή της.

Πηγές της Λούσι Μάνινγκ, του BBC, επιβεβαίωσαν ότι ο «καβγάς» που ανέφερε η ανακοίνωση του βρετανικού δικτύου ήταν η μπουνιά που έριξε ο Κλάρκσον στον παραγωγό. Η Daily Mirror ανέφερε ότι το συμβάν έγινε μετά από γυρίσματα στο Νιουκάστλ και αφορμή υπήρξε η έλλειψη κέτερινγκ. Η Sun πάντως, στην οποία αρθρογραφεί ο Κλάρκσον, επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του παρουσιαστή που διέψευσε ότι ο 54χρονος έριξε μπουνιά σε οποιονδήποτε.

Οσο για τον ίδιο; Φαίνεται να το διασκεδάζει. Την Τετάρτη δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του ότι πάει σε… γραφείο ευρέσεως εργασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει ζητήματα στην εκπομπή που παρακολουθούν 350 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ο Κλάρκσον το Μάιο είχε λάβει μία τελευταία προειδοποίηση από την παραγωγή, έπειτα από τη χρήση ρατσιστικής έκφρασης στα γυρίσματα, για την οποία απολογήθηκε αργότερα, αν και δεν προβλήθηκε ποτέ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...