Οι Encardia στο λιμάνι της Ναυπάκτου στις 7 Αυγούστου.Ποιοι είναι;


 Με καινούργιες αποσκευές φτάνουν οι encardia κι αυτό το καλοκαίρι!!!!

Στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου θα αποβιβαστούν στις 7/8/2014 και ώρα 21:30

Νέοι ήχοι και φωνές τραγουδούν για τον έρωτα,δεν φοβούνται τη χαρά, αμφισβητούν τις εξουσίες.

Με κιθάρες και βιολιά, με κύμβαλα κάθε λογής και χορούς εκστατικούς, οι  encardia σμίγουν με το κοινό τους σε ένα ακόμα ραντεβού… σε μια ακόμη γιορτή γενεθλίων, για τα 10 χρόνια παρουσίας τους ανάμεσά μας!!

Ποιοι είναι οι encardia;

Οι Encardia είναι ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής της Νοτίου Ιταλίας. Ιδρύθηκε το 2004 και το ρεπερτόριό του βασίζεται στη μουσική και τα τραγούδια της Μεσογείου και ιδιαίτερα της Κάτω Ιταλίας, με ταραντέλες, ερωτικά τραγούδια και τραγούδια κοινωνικού περιεχομένου.

Ιδρύθηκαν το 2004 και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις στην ΕλλάδαΙταλία, Νότια Γαλλία και Κύπρο. Έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους.

Έχουν συνεργαστεί, δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις, με εκπροσώπους της κατω-ιταλικής μουσικής (Τζιοβάνι Αβαντατζιάτο και Ρομπέρτο Λίτσι από την περιοχή του Σαλέντο, Cinzia Villani, Enza Pagliara, Έτορε Καστάνια, Daniele Durante, τα συγκροτήματα Ghetonia, Mala lingua, Canzoniere Grecanico Salentino κ.α.) και με Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος ΔεληβοριάςΚώστας ΘωμαΐδηςΒασίλης ΛέκκαςΧρήστος ΤσιαμούληςNίκος ΞυδάκηςΚαίτη Κουλλιά, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Σε ζωντανές εμφανίσεις, έχει συνεργαστεί μαζί τους και ο ηθοποιός Hλίας Λογοθέτης. Tον Αύγουστο του 2008 εμφανίστηκαν, μαζί με τον Τζιοβάνι Αβαντατζιάτο των Ghetonia, στo φεστιβάλ “La notte della Taranta” στην Ιταλία, παρουσία 120.000 θεατών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...