Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βίκτορτ Περέιρα στο Αγρίνιο

Σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017 στον πολυχώρο EMILEON  ( Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου του Δήμου Αγρινίου), η συνάντηση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΠΕΡΕΪΡΑ και των συνεργατών του, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΒΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ με…
τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ).

Αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συμμετέχοντες


Η περιφερειακή αυτή συνάντηση ήταν στο πλαίσιο των συνολικά εννέα που έχει προγραμματίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε ολόκληρη την χώρα και δεύτερη κατά σειρά αφού προηγήθηκε αυτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/11/2017 στην Πάτρα με τη συμμετοχή των ΕΠΣ Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου και Αχαΐας.

Εντάσσεται δε στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της ελληνικής διαιτησίας  σε συνδυασμό με την εθνική έρευνα που διεξήγαγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για την πραγματική εικόνα της διαιτησίας στην Ελλάδα και έχει ως απώτερο στόχο τη συγκρότηση ενός Στρατηγικού Αναπτυξιακού Πλάνου για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.

Οι κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΠΕΡΕΪΡΑ – ΚΑΨΑΛΗΣ

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ ενημερώνονται από τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα της εθνικής έρευνας, στην οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων, τους αναλύονται τα βασικά στοιχεία και δεδομένα στα οποία θα στηριχθεί το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πλάνο για την τετραετία 2018-2022, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις δικές τους ιδέες τόσο για το Σ.Α.Π., όσο για τον βέλτιστο δυνατό τρόπο συνεργασίας μεταξύ της ΚΕΔ/ΕΠΟ και των ανά ΕΠΣ Επιτροπών διαιτησίας.

Οι κ.κ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ – ΚΑΛΥΒΑΣ

Από την πλευρά της οικοδέσποινας ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, τον κ. ΠΕΡΕΪΡΑ και τους συνεργάτες του καθώς και τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας των φιλοξενούμενων ΕΠΣ, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος -ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ- και τα μέλη -ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Παρόντες ακόμη εκ μέρους της τοπικής ΕΠΣ ήταν ο Γεν. Γραμματέας ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ και ο  Β’ Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Οι κ.κ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ – ΠΕΡΕΪΡΑ

 

Επίσης, παρευρέθη και το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της  UEFA, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και πρώην διεθνής διαιτητής ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ, τον οποίο συνδέει μακροχρόνια φιλία και με τους τρεις καλεσμένους της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Το γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων
Οι κ.κ. ΚΑΨΑΛΗΣ – ΠΕΡΕΪΡΑ
Ο κ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ με την γραμματέα – μεταφράστρια του κ. ΠΕΡΕΪΡΑ
Οι κ.κ ΚΑΨΑΛΗΣ – ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...