Ολυμπιακός: Ο Μασάς που πάει αλλού, ο Χατζισαφί που πλησιάζει, οι «φευγάτοι» και οι στόχοι

Ολυμπιακός: Ο Μασάς που πάει αλλού, ο Χατζισαφί που πλησιάζει, οι «φευγάτοι» και οι στόχοι

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στον Ολυμπιακό εκτός από τους παίκτες που έχουν… βάλει στο μάτι, παρακολουθούν και τις υποθέσεις εκείνων που δεν υπολογίζονται πλέον. 

Δύο από αυτούς είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε και ο Στέφανος Καπίνο. Για τον Νιγηριανό επιθετικό είχε γραφτεί πως ενδιαφέρονται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ερυθρός Αστέρας αλλά πάντα στον ορίζοντα υπάρχει και η Τουρκία που έχει μεγάλη πέραση ο Αφρικανός φορ. 

Από την πλευρά του, ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπριζ, η οποία φέρεται έτοιμη να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του και να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ. 

Ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Καπίνο παρουσιάζεται ο Ανδρέας Γιαννιώτης, η περίπτωση του οποίου αναβάλλεται μέχρι το καλοκαίρι και η ομάδα θα πάει με τον Προτό και ίσως έναν πιο έμπειρο πορτιέρο, αν και χθες ο Χουτεσιώτης έδειξε πως μπορεί ο Λεμονής να στηριχθεί πάνω του. 

Για την περίπτωση του εξτρέμ, τώρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξακολουθούν να παρακολουθούν τις περιπτώσεις του Βιάνα της Μπελενένσες και του Σαλιμπούρ της Γκιγκάμπ. Ο δεύτερος φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, η οποία ψάχνει ήδη παίκτη να ενισχυθεί. 

Τέλος, όσον αφορά την ενίσχυση στην επίθεση οι πρωταθλητές Ελλάδας ο Ταβάμπα της Παρτίζαν φαίνεται πως αρέσει, αλλά ο παίκτης δείχνει διάθεση να φύγει από τη Σερβία μόνο για ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στο μεταξύ, το προχωρημένο ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος προ ημερών είχε γραφτεί πως απασχολεί και τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτουν ιταλικά δημοσιεύματα. 

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Γαλλοαλγερινός χαφ αρέσει στους «παρτενοπέι», οι οποίοι ψάχνουν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή και ο 21χρονος άσος μοιάζει ιδανική περίπτωση. 

Μάλιστα, η Gazzetta υποστηρίζει πως ο παίκτης θα κληθεί άμεσα από τη διοίκηση των Ναπολιτάνων για να υπογράψει συμβόλαιο ως ελεύθερος, αφού τον Οκτώβριο έλυσε τη συνεργασία του με την Τουλούζ, και να ξεκινήσει να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες. 

Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του Χατζισαφί τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λεονάρντο Κούτρη και ο άσος του Πανιώνιου είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος ο 27χρονος Ιρανός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως τον Γενάρη θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», όπως είχε κάνει πέρυσι ο συμπατριώτης του Καρίμ Ανσαριφάρντ.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/314580-Olympiakos-O-Masas-poy-paei-alloy-o-CHatzisaphi-poy-plesiazei-oi-pheygatoi-kai-oi-stochoi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...