Ολυμπιακός… έξι αστέρων!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 6-1 τη Βέροια, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (οι δυο πρώτες είχαν αναβληθεί), ξεσπώντας και δείχνοντας από την αρχή το τεράστιο πάθος του για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος και 7ου συνεχόμενου, σαν να είναι το… πρώτο.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μάριν σε ρόλο «10αριού», πολύ καλός ο Ελιουνούσι, ο οποίος βρήκε δίχτυα (41’) και είχε δοκάρι (29’), αλλά και ο Ιντέγε, ο οποίος έκανε χατ τρικ (25’, 61’, 89’). Τα άλλα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Σεμπά (27’) και Μιλιβόγεβιτς (49’), ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Καπετάνος (74’).

Ο Ολυμπιακός «διάβασε» το παιχνίδι της Βέροιας στο πρώτο 15λεπτο και στη συνέχεια έβγαλε πολύ πάθος, συντρίβοντας εύκολα την αντίπαλό του, καθώς κυριάρχησε σε όλους τους τομείς. Ακόμη και σε αυτό το διάστημα, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια καλή στιγμή με τον Ιντέγε (6’), ο οποίος έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάριν.

Το σκορ άνοιξε στο 25’, όταν ο Μιλιβόγεβιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε ασταθώς. Η μπάλα κατέληξε στον Μάριν, ο οποίος γύρισε όμορφα στον Νιγηριανό, κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Δυο λεπτά αργότερα γράφτηκε το 2-0, χάρη στη εξαιρετική συνεργασία των Έλιουνούσι και Μάριν, με τον Γερμανό να κάνει τη σέντρα και τον Σεμπά -με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής- να βρίσκει δίχτυα και να το πανηγυρίζει έξαλλα.

Στη συνέχεια, οι πρωταθλητές άγγιξαν και τρίτο γκολ, όμως η νέα υπέροχη σέντρα του Μάριν και η κεφαλιά-ψαράκι του Ελιουνούσι κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Ό,τι δεν πέτυχε σε αυτό τη φάση ο Νορβηγός εξτρέμ το κατάφερε στο 41’. Ο Ιντέγε έστρωσε με το κεφάλι στον αμαρκάριστο Ελιουνούσι, ύστερα από ωραία πάσα του Μιλιβόγεβιτς, κι ο Νορβηγός με πλασέ στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0!

Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος και στο δεύτερο! Στο 49’, ύστερα από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του!

Στο 61’ ο Ιντέγε σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με κοντινό πλασέ ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια από αριστερά, κάνοντας το 5-0.

Η Βέροια κατάφερε να μειώσει στο 74’ με τον Καπετάνο, όταν ο Ναβαλόφσκι έκανε το γύρισμα απ’ τα αριστερά, ο εκείνος υποδέχθηκε την μπάλα, απέφυγε υπέροχα τον Ρέτσο και σκόραρε με όμορφο πλασέ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιντέγε, ο οποίος συμπλήρωσε χατ τρικ στο 89′, με κοντινή προσπάθεια εκ νέου, ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Φιγκέιρας από δεξιά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59′ Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλοβόγιεβιτς, Σεμπά, Μαρίν (70′ Καρντόσο), Ελιουνούσι (65′ Πάρντο), Ιντέγε.

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μαραγκός, Χαροντάκης (46′ Ναβαλόβσκι), Μαλόν, Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Σαρπόνγκ (46′ Άρσε), Σισίνιο (77′ Βίτι), Κάλβο, Καπετάνος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής 

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 

Κέρκυρα-Πλατανιάς 0-1
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-3 

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 

ΑΕΚ-Ξάνθη 4-1
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 3-0
Ολυμπιακός-Βέροια 6-1

Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 

Λάρισα-Ηρακλής (19:30, Novasports 1) 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική 

Ξάνθη-Πανιώνιος 
Κέρκυρα-Λάρισα 
Ηρακλής-Ολυμπιακός 
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 
Βέροια-ΑΕΚ 
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 
Πλατανιάς-Λεβαδειακός

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...