Ονόματα και λογαριασμούς αποκαλύπτει ο Αλέξης την Τρίτη στη Βουλή

Ονόματα και λογαριασμούς αποκαλύπτει ο Αλέξης την Τρίτη στη Βουλή

Κατηγορία

phpanos
Σάββατο 19/03/2016 – 17:00

Εφημερίδα, Πρωτοσέλιδο

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ                                                                                                                                          

Πανικός στους νταβατζήδες, τους φοροφυγάδες και σε όλους όσοι έχουν βγάλει δισεκατομμύρια έξω

TΑ ΑΠΛΥΤΑ της διαπλοκής και τις μαύρες διαδρομές των νταβατζήδων της ενημέρωσης, των ολιγαρχών και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, που λήστεψαν το δημόσιο χρήμα και των φοροφυγάδων που φυγάδευσαν τα δισεκατομμύρια που έκλεβαν τόσα χρόνια από τον ελληνικό λαό και τα αποθήκευαν στα υπόγεια χρηματοκιβώτια των ελβετικών τραπεζών θα βγάλει ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη στη Βουλή με θέμα τη διαφθορά.

Ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει με ονόματα και αριθμούς λογαριασμών, για να κατανοήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός τη ληστεία που συντελέστηκε σε βάρος του δημοσίου χρήματος, από το παλιό πολιτικό σύστημα και τους μεγαλόσχημους παράγοντες της διαπλοκής, οι οποίοι για δεκαετίες μονοπωλούσαν τις προμήθειες, τα μεγάλα έργα, και τα εξοπλιστικά, ενώ παράλληλα ξετίναζαν συστηματικά τις τράπεζες με τα θαλασσοδάνεια.

Με τεκμηριωμένα στοιχεία και αριθμούς ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγγείλει το τρίγωνο της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, με ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα και θα αναφερθεί σε μεγάλες υποθέσεις λεηλασίας δημοσίου χρήματος, που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη, την οποία επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να χειραγωγήσει η αντιπολίτευση για να γλιτώσουν οι εκλεκτοί των παλιών κομμάτων από τις κακουργηματικές διώξεις.

Ειδική αναφορά θα κάνει στην ενότητα γραμμής, που διαμορφώνεται ανάμεσα στη ΝΔ και τους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες, που αντιμετωπίζουν κακουργηματικές διώξεις, αλλά και στην απόπειρα πολιτικοποίησης των ποινικών υποθέσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγγείλει ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο θα χαρακτηρίσει δικηγόρο των νταβατζήδων της ενημέρωσης και των υπόδικων επιχειρηματιών, που κατηγορούνται για τη ληστεία του δημοσίου χρήματος και για φοροδιαφυγή. Στην κατεύθυνση αυτή δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και λογαριασμούς μαμούθ, που έχουν εντοπιστεί σε ξένες τράπεζες από μεγαλόσχημους παράγοντες της διαπλοκής.

Με απόλυτο τρόπο ο Πρωθυπουργός θα καλύψει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που βρίσκεται στο στόχαστρο των ολιγαρχών και της πολιτικής μαφίας που στηρίζει το σύστημα της διαπλοκής που ψυχορραγεί. Μάλιστα, θα παρουσιάσει το γιγαντιαίο έργο που συντελέστηκε στη Δικαιοσύνη στο διάστημα της υπουργίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με τη διερεύνηση των μαύρων λογαριασμών της λίστας Λαγκάρντ και της Ρηνανίας, αλλά και τις παραπομπές μεγαλόσχημων οικονομικών παραγόντων, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ασυλία στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας απ’ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που λήστευαν στην κυριολεξία το δημόσιο χρήμα και βεβαίως ήταν βασικοί χορηγοί του παλιού πολιτικού συστήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα καταγγείλει δημόσια το μεγάλο σκάνδαλο με τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν απ’ τη SIEMENS για μίζες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και τώρα κάποιοι επιχειρούν να τα βαφτίσουν ως δωρεές, για να μην παραπεμφθούν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος οι ηγεσίες των δύο αυτών κομμάτων. Αναφορά θα κάνει και στα 350 εκατομμύρια ευρώ που άρπαξαν απ’ τις τράπεζες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να περάσουν νύχτα την τροπολογία της ντροπής με την οποία απήλλαξαν από ποινικές ευθύνες τους τραπεζίτες που χορήγησαν τα θαλασσοδάνεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει για τον ισχυρό βραχίονα της διαπλοκής που ήταν τα παράνομα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ θα αναφερθεί και στο διαγωνισμό για το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου, ο οποίος θα δημοσιοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί μετωπικά με τη ΝΔ και το σύστημα της διαπλοκής, δίνοντας το σύνθημα στον κρατικό μηχανισμό, για έλεγχο όλων των συμβάσεων που έγιναν τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εντοπιστούν όλα τα τρωκτικά που ροκάνισαν το δημόσιο χρήμα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...