Ορκωμοσία νέου Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Κώστα Μίχου και νέου Περιφερειακού Συμβούλου Φωκίδας, Χαράλαμπου Κατσαρού

Η ορκωμοσία του νέου Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Κώστα Μίχου και του νέου Περιφερειακού Συμβούλου, Χαράλαμπου Κατσαρού, έλαβε χώρα σήμερα 18 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

Σε μία λιτή τελετή, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ορκίστηκε, ως ορίζει ο νόμος, ενώ στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναλαμβάνω τη σκυτάλη από τον κ. Γιάννη Ράμμο. Η ευθύνες είναι μεγάλες. Ήμασταν ομάδα στη Φωκίδα, λειτουργούμε ακόμη σαν ομάδα και θα συνεχίσουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο».

Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη της ομάδας του, τους ευχήθηκε χαρακτηριστικά «καλή δουλειά, καλό κουράγιο και καλή υπομονή». Συνέχισε δε τονίζοντας ότι «Η Φωκίδα είναι ένας νομός που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα και πολλές προκλήσεις. Το ζητούμενο σήμερα είναι να συνεχιστεί η δουλειά της Περιφέρειας, να δουλέψουμε με ομαδικότητα και ενθουσιασμό για να μπορέσουμε να πάμε την Περιφέρειά μας και τη Φωκίδα μπροστά». Απευθυνόμενος στο νέο Αντιπεριφερειάρχη, είπε χαρακτηριστικά «Αγαπητέ Κώστα μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος ότι όλοι εμείς εδώ, στην έδρα της Περιφέρειας θα σε στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις όπως στηρίζουμε όλα τα μέλη της παράταξής μας, για να μπορέσουμε πάνω απ’ όλα να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των πολιτών».

φωτογραφία 1 φωτογραφία 3 φωτογραφία 4



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...