Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε ανάπηρο αδελφό για επτά μέρες

Δευτέρα 06/06/2016 – 19:24Αντιδράσεις πυροδοτεί η αποκάλυψη Αυστριακού ιστορικού ο οποίος ισχυρίζεται πως ο Αδόλφος Χίλτερ είχε ένα νεότερο αδελφό που ονομαζόταν Ότο και είχε μια αναπηρία.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έλεγαν πως ο Αδόλφος Χίτλερ, που γεννήθηκε στη μικρή αυστριακή πόλη Branau am Inn, τον Απρίλιο του 1889, ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας μετά τους Γκούσταβ, Ίντα και Ότο, που όλοι πέθαναν σε βρεφική ηλικία.
Αλλά ο Φλόριαν Κοτάνκο, πρόεδρος της ιστορικής ένωσης του Branau, υποστηρίζει τώρα ότι τα αρχεία της ενορίας δείχνουν πως ο Ότο γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1892 και έζησε μόλις επτά ημέρες.
Ο Κοτάνκο είπε ότι η ανακάλυψη αυτή μπορεί να σημαίνει ότι ο τότε 3χρονος Αδόλφος γνώριζε για την εγκυμοσύνη της μητέρας του και για τον ανάπηρο αδελφό του.
Ο τοπικός ιστορικός βρήκε επίσης αποδείξεις ότι ο Ότο πέθανε από υδροκεφαλία, η οποία είναι πάθηση στην οποία παρατηρείται μια συσσώρευση υγρού στον εγκέφαλο, αναφέρουν οι Times.
Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να ρίξει νέο φως για τις μετέπειτα πολιτικές του ηγέτη των Ναζί όσο αφορά στα άτομα με αναπηρία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...