Ο Αλέξης, ο Βενιζέλος, τα φλας και η συναίνεση των… δημοσιογράφων!

Ο Αλέξης, ο Βενιζέλος, τα φλας και η συναίνεση των... δημοσιογράφων!
Η συζήτηση για τα εθνικά θέματα κρατάει… ώρα!

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εξωτερικών να ενημερώνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα… εθνικά θέματα, συζήτηση που κρατάει περισσότερο από μιάμιση ώρα!

Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο διάλογος που είχαν οι δύο τους μπροστά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, δείχνοντας και το κλίμα που επικρατεί! Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με τους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του, εστίασε χαριτολογώντας στο πολιτικό κλίμα των ημερών: «Βλέπω πολύ ενδιαφέρον απ’ όλους σας. Ελπίζω να είναι για θέματα εξωτερικής πολιτικής», είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος έφθασε πεζός στο υπουργείο Εξωτερικών.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «υπάρχει ενδιαφέρον για συναίνεση, κάτι που εκφράζουν τα μέσα ενημέρωσης»…

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιείται μια ημέρα μετά το ταξίδι του κ. Βενιζέλου στην Τουρκία και εν όψει του 3ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 5-6 Δεκεμβρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...