Ο Αλέξις έσπασε το αήττητο του Ρανιέρι – Στην κορυφή η Γιουνάιτεντ

Ο Αλέξις έσπασε το αήττητο του Ρανιέρι - Στην κορυφή η Γιουνάιτεντ

Στην καλύτερη του μέρα ο Αλέξις Σάντσες είναι μία ομάδα μόνος του.

Είναι από τους παίκτες που μπορούν να σου πάρουν ένα παιχνίδι.

Ο Χιλιανός ήταν σε τρομερή κατάσταση στο εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ απέναντι στην αήττητη -μέχρι πρότινος- Λέστερ του γνωστόυ μας Ρανιέρι στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και με δικό του χατ- τρικ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι «κανονιέρηδες» να επικρατήσουν με σκορ 5-2.

Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Βάρντι. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι απάντησαν με τον Γουόλκοτ στο 18′ και με τον Σάντσες στο 33΄πήραν το προβάδισμα. Ο Λατίνος μεσοεπιθετικός ήταν σε μεγάλα κέφια και στο 57′ «έγραψε» το 3-1. Όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου με τέρμα στο 81′ κάνοντας το 4-1.

Οι παίκτες της Λέστερ δεν τα παράτησαν και μείωσαν, προσωρινά, με τον Βάρντι και πάλι στο 89′, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζιρού.

Στα άλλα σημαντικά ματς της ημέρας η Λίβερπουλ πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη στο «Άνφιλντ» επί της Άστον Βίλα με σκορ 3-2. Ο Μίλνερ στο 2′ άνοιξε το σκορ για τους «reds», οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στάριτζ στο 59′. Οι «χωριάτες» μείωσαν με τον Γκεστέντε στο 66′, αλλά ο Στάριτζ ένα λεπτό αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Γκεστέντε στο 71′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

«Τρίποντο» και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» της Σάντερλαντ με σκορ 3-0 και ανάιβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Την αρχή έκανε ο Ντεπάι που στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σημείωσε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ρούνεϊ έκανε το 2-0 στο 46′ και ο Μάτα στο 90′ «έγραψε» το τελικό σκορ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...