Ο Αντώνης Ρέμος μιλά για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο Αντώνης Ρέμος μιλά για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Κατηγορία

phpanos
Σάββατο 23/04/2016 – 15:50

Αντώνης Ρέμος

ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να τραγουδά εκείνος τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος υπήρξε και πολύ καλός φίλος του.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Sfera FM», ο Ρέμος δεν αρνήθηκε να απαντήσεις στις φήμες που τον ήθελα να ερμηνεύει τα τραγούδια του Παντελίδη, τα οποία ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει.

«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Και με τα τραγούδια του Παντελή αλλά και του Αντώνη Βαρδή, δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιων ανθρώπων. Το να πάρω εγώ την επιτυχία, να πάρω δύο τραγούδια του Παντελή, δύο τραγούδια του Βαρδή και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα. Όταν θα γίνουν αυτές οι δουλειές που θα τιμούν τους καλλιτέχνες αυτούς, θα γίνουν ολοκληρωμένα, συντονισμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρέμος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...