Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Egiakoumis παρεμβαίνει ενόψει των αυριανών εκλογών

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Egiakoumis παρεμβαίνει ενόψει των αυριανών εκλογών

Στις αυριανές εκλογές που οι ψηφοφόροι θα αναδείξουν το νέο ηγέτη της κεντροδεξίας παράταξης της χώρας , αναφέρεται ο υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ. κύριος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο ιδιος παρεμβαίνει μέσω του Egiakoumis.gr και με αποκλειστική του δήλωση επισημαίνει:

Την προσεχή Κυριακή οι Νεοδημοκράτες θα προσέλθουν για δεύτερη φορά στις κάλπες, για να εκλέξουν εκείνον που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη Νέα Δημοκρατία και πάλι πρώτη πολιτική δύναμη και να την μετεξελίξει σε ένα σύγχρονο, ζωντανό και συλλογικό κόμμα, που θα εμπνεύσει ξανά το σύνολο των πολιτών, χωρίς κοινωνικά, ταξικά ή οικονομικά κριτήρια.
Οι Νεοδημοκράτες γνωρίζουν καλά ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να μπορεί συνθέτει απόψεις και προτάσεις . Θα πρέπει να μπορεί να προχωρήσει στην εκ βάθρων ανανέωση της παράταξης, σε ιδέες και πρόσωπα, με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες, που κατοχυρώνουν στο ξεκίνημα ίσες ευκαιρίες για όλους. Αλλά και να διαθέτει τις οργανωτικές γνώσεις για να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες αλλαγές στην ανασυγκρότηση του κόμματος.
Χρειαζόμαστε μια νέα ηγεσία που θα “μεγαλώσει” ξανά την παράταξη, ένα πρόσωπο που θα μπορούν να το εμπιστευτούν και πάλι οι πολίτες, ιδιαίτερα οι πολίτες εκείνοι που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν άλλα κόμματα γιατί αισθάνθηκαν ότι δεν εκφράζουμε τις προσδοκίες τους. Η επόμενη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να προχωρήσει στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών και πολιτικών με εθνικό και κοινωνικό πρόσημο, που θα υπηρετούν το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας μας κι όχι τις εντολές τρίτων.
Αυτή τη Νέα Δημοκρατία χτίσαμε όταν ήμουν ο πρώτος εκλεγμένος Γραμματέας του κόμματος και γι αυτό ζητώ την ψήφο των πολιτών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ιστορικά η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, που διασφάλισαν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία , την παράταξη της ευθύνης, που θα εκφράζει τις ελπίδες και τις προσδοκίες της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, θέλω και πάλι να την ξαναδημιουργήσουμε. Να την καταστήσουμε ξανά, με τη βοήθεια όλων των στελεχών και υποστηρικτών μας , πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας. Δύναμη ελπίδας και προοπτικής .

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...