Ο Βενιζέλος καταργεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές

Ο Βενιζέλος καταργεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές
Για την σταδιακή κατάργηση του ΠΑΣΟΚ έχει βάλει πλώρη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Ο πρόεδρος του κόμματος θα περιμένει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για την “Ελιά” και αμέσως μετά θα προσπαθήσει να την διατηρήσει ως ένα μόνιμο και συμπαγές σχήμα στο οποίο κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν όλες οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη έδωσε στην δημοσιότητα πολιτικό κείμενο για τις ευρωεκλογές στο οποίο γίνεται λόγος για “μετεξέλιξη” του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να διευκρινίζεται ποια θα είναι αυτή ή τι μορφή θα έχει. Παράλληλα, τονίζεται ότι η “Ελιά” ήρθε για να μείνει και βεβαιώνεται ότι μετά τις ευρωεκλογές θα εξελιχθεί σε κίνημα βάσης και σε κάτι ευρύτερο που θα οδηγήσει στην αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Θεωρητικά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι η “Ελιά” θα μπορέσει μετεκλογικά να συμπράξει με το “Ποτάμι” και να προσελκύσει όλο τον χώρο της κεντροαριστεράς έχοντας μια ΔΗΜΑΡ αποδεκατισμένη,άρα σαφώς πιο ευάλωτη πολιτικά. Στο σχέδιο αυτό πατάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιστεύοντας αυτό που είπε προσφάτως σε συνέντευξη Τύπου, ότι δηλαδή δεν θα θελήσει κανείς να τον αμφισβητήσει και να αναλάβει τις δικές του ευθύνες…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...