Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος για το κόψιμο των δέντρων στο λιμάνι.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ  δηλώσεις του Τάκη Λουκόπουλου στο Nafpaktianews.gr 

Το Nafpaktianews.gr μετά το χθεσινό ρεπορτάζ  με θέμα το κόψιμο των δέντρων που βρίσκονταν στο καστρολίμανο  επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας. Ο κ. Λουκόπουλος ρωτήθηκε για το κόψιμο των δέντρων και μας απάντησε τα εξής :

Η απόφαση   είναι της αρχαιολογίας η οποία εδράζεται στη στατικότητα του μνημείου και όχι  μόνο στην αισθητική. Συνειρμικά μας ανέφερε τα λόγια του Μανώλη Ανδρόνικου ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους του αιώνα    ο οποίος βλέποντας το κάστρο της Ναυπάκτου δενδροφυτεμένο εξέφρασε την απορία ” πως πήρατε την απόφαση να κρύψετε το μνημείο”. Ο  κ. Λουκόπουλος κλείνοντας μας είπε ότι του αρέσει να βλέπει το κάστρο δενδροφυτεμένο αλλά συγχρόνως σέβεται την άποψη των ειδικών.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ Ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ

  2. Τάκη είσαι Δήμαρχος. Σίγουρα ενημερώθηκες πριν το κόψιμο. Σε κάθε περίπτωση πείστηκες. Τότε πες ότι καλώς κόπηκαν. Εαν δεν πείστηκες έπρεπε να παρέμβεις να μην κοπούν. Το “ζύγισμα” στην τοποθέτησή σου δεν πείθει και μην αρχίζεις την θητεία σου με αυτόν τον τρόπο, δεν οδηγεί πουθενά. Εάν νομίζεις ότι θα είσαι με όλους και θα συμφωνείς με τα αντίθετα τότε η μαθηματική σκέψη που προσπαθείς να μας πείσεις ότι θα εφαρμόσεις πάει περίπατο. Συμφωνία με τη διάζευξη δεν υφίσταται. Πιο απλά ή έτσι ή αλλοιώς. Έτσι και αλλοιώς δεν υπάρχει. Για να τελειώνουμε τα δέντρα καλώς κόπηκαν.

  3. Ποιά άποψη έχει ο Κοτρωνιάς για το θέμα? Είδαμε Σύψα, Ράπτη και βεβαίως Κοτσανά να συμβουλεύουν τον δήμαρχο πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο Θωμάς πού είναι? Αυτός ξέρω ότι έχει μια παραπάνω ευαισθησία για τα δέντρα. Γιατί δεν παρέμβηκε στον δήμαρχο να αποτρέψει το κακό? Τον ενδιαφέρει μόνον η Αποδοτία? Έτσι θα παραμείνει ορεσίβειος για πάντα και ο Κοτσανάς θα τον τελειώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...