Ο Δ. Καραχάλιας με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

 Ο Δημήτρης Καραχάλιας γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1962 όπου και έζησε τα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια. Από τα δεκαοκτώ του ξεκίνησε τον αθλητισμό σε διάφορα ατομικά και ομαδικά αθλήματα και τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια σε Μαραθωνίους και Ultra marathon με μεγάλες επιτυχίες.

Παράλληλα με τις σπουδές του της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εργαζότανε στο ιδιόκτητο αλλά και συνεταιρικό Πρακτορείο Μεταφορών με υπηρεσίες από όλη την Ελληνική επικράτεια προς τα νησιά της Χίου και Μυτιλήνης. Από τα δεκαοχτώ του ζώντας στην Αθήνα και ενώ έχει περάσει στα ΤΕΦΑΑ, επέλεξε το χώρο των Μεταφορών, ο οποίος και του έδωσε την δυνατότητα να εργαστεί και να ταξιδέψει σχεδόν σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Σκανδιναβικά κράτη όπως και στην μισή Ασία. Ιδιοκτήτης taxi στην Αθήνα την περίοδο 1985-1986 και τα τελευταία 13 χρόνια μέτοχος και ιδιοκτήτης σε Μεταφορική Εταιρεία στην πόλη των Πατρών.
Αγαπόντας την οικογένεια και την δημιουργία, παντρεύτηκε σε ηλικία είκοσι ένα ετών και απέκτησε τέσσερα παιδιά: τον Λευτέρη, την Κατερίνα, τον Γιώργο και την Ειρήνη. Ο Λευτέρης και ο Γιώργος εργάζονται στα πανεπιστήμια της Στοκχόλμης Σουηδίας και Γάνδης Βελγίου, αντίστοιχα. Η Κατερίνα τελειόφοιτη Τ.Ε.Ι. Αθηνών, όπως και η Ειρήνη φοιτήτρια σε αντίστοιχη σχολή των Αθηνών.
Ένα πέρασμα από την εντυπωσιακή Ναύπακτο το 1987 έγινε η αφορμή της μετεγκατάστασης του οικογενειακώς το 1992, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο δημιουργίας και ανάπτυξης στην ζωή του. Έχει ιδρύσει δύο δρομικούς Συλλόγους τον “Lepanto” Ναυπάκτου και τον “Σκαμάνδριο” Μυτιλήνης.
Η Αθλητική του δράση πολύ μεγάλη, όχι μόνο σε συμμετοχές αλλά και σε διακρίσεις υψηλού επιπέδου. Με την ίδρυση του Συλλόγου “Lepanto” ξεκίνησαν στην Ναύπακτο και οι διοργανώσεις δρομικών αγώνων: ασφάλτου, βουνού, mbike, όπως και πολλές ημερίδες ενημερωτικές, προπονητικές και εργοφυσιολογικές μετήσεις.
Μ’ ένα δρομικό παρόν έτρεξε 250 km, Ναύπακτος – Αθήνα, έδωσε το δικό του στίγμα για την παραμονή των Τ.Ε.Ι. στην πόλη μας.
“Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε στο καλό της περιοχής που ζούμε. 

Το κρίσιμο σημείο που με έκανε να αποφασίσω να κάνω το βήμα προς την θεσμική μου συμμετοχή μπορώ να πω πως είναι η σύνθεση της «Ανανέωσης και Δημιουργίας». Η διαφορά που έχω διακρίνει σε σχέση με άλλες ομάδες που με έχουν προσεγγίσει, είναι ότι η συγκεκριμένη παράταξη έχει υιοθετήσει μια λογική ισότιμης συμμετοχής προς τον κοινό της σκοπό. 

Ο Γιώργος Γούλας διακρίνεται από μια διαφορετική αντίληψη για τα κοινά του Δήμου σε σχέση με όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Στέκομαι ιδιαίτερα στον ήρεμο χαρακτήρα του, το γεγονός ότι δεν εμπλέκεται σε αντιδικίες εντυπώσεων καθώς και στο γεγονός ότι είναι αποτελεσματικός. Κατά τη γνώμη μου ξεχωρίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο μιας και είναι άνθρωπος της εποχής του και μπορεί να αλλάξει την πορεία του Δήμου”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...