Ο Θανάσης Γιαννόπουλος παρουσίασε σήμερα στην Άμφισσα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Νίκο Εμμανουήλ.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στην Άμφισσα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Νίκο Εμμανουήλ.

Η παρουσίαση έγινε στο Παλαιό Δημαρχείο με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρεται στο βασικό σκοπό της νέας περιφερειακής πολιτικής του συνδυασμού ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, όπου με καλύτερη χρήση των πόρων, με διόρθωση των στρεβλώσεων που αφορούν τις επενδύσεις, με φροντίδα για τη ποιότητα του περιβάλλοντος και με νέες ευκαιρίες απασχόλησης θα αξιοποιηθούν οι δυνάμεις της αγοράς των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου να υπάρξουν αποδοτικοί στόχοι για την αλλαγή των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.

Με τη σειρά του ο κ. Εμμανουήλ επισήμανε ότι η Φωκίδα έχει το μεγαλύτερο ταμιευτήρα πόσιμου νερού, τα μεγαλύτερα αποθέματα βωξίτη στην Ευρώπη, τη πλουσιότερη σε ψάρια κλειστή λιμνοθάλασσα αλλά παρόλα αυτά η ανάπτυξή της σταμάτησε σχεδόν από το 1974.

Ο συνδυασμός ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ με ανοικτές διαδικασίες και ανοικτούς ορίζοντες και με συμμάχους τους πολίτες μπορεί να κερδίσει πολλά.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...