Ο Θανάσης Παπαθανάσης για την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«H Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, αφιερωμένη στα αδέσποτα είναι για όλους μια αφορμή για ευαισθητοποίηση προβληματισμό και συντονισμένη δράση.

Η σχέση μας με τα ζώα και μάλιστα τα αδέσποτα που βρίσκονται σε καθημερινό κίνδυνο, αποτελεί πρόκληση για μια σύγχρονη κοινωνία και μέτρο πολιτισμού.

Κάθε δήμος αυτης  της χώρας  έχει υποχρέωση  να αντιμετωπίζει το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων με συγκεκριμένα μέτρα που σέβονται τόσο τα ζώα όσο και τον πολίτη.

Σκοπός μας ως δημοτική αρχή είναι η εφαρμογή πρόγραμματων προστασίας αδέσποτων, στοχεύοντας στην καταγραφή του αριθμού τους, καθώς και στη φροντίδα τους, με εμβολιασμούς, αποπαρασίτωση και διανομή τροφής, καθώς και προγράμματα υιοθεσιών με σημαντικά αποτελέσματα.

Πολλά ζώα έχουν βρεθεί κακοποιημένα και ανελέητα βασανισμένα. Τα βάρβαρα αυτά φαινόμενα προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και αγωνιζόμαστε για να τα εξαλείψουμε».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μορφωση φιλε μου ειναι μεγαλο πραγμα. Ποιος μπορει να γραφει με αυτον τον τροπο; Θαναση εισαι πολυ μπροστα αγορι μου. Ολοι συσσωμοι Παπαθαναση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...