Ο Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με το σωματείο Επαγγελματιών Ταξί Ναυπακτίας

Στα πλαίσια ενεργοποίησης, συντονισμού και ανάδειξης των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζομένους ανά κλάδο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, συναντήθηκε με το Σωματείο Επαγγελματιών Ταξί Ναυπακτίας.
Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί επισήμαναν στον κ. Παπαθανάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ζητώντας την στήριξη του.
Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
Είναι αλήθεια ότι σε μια συζήτηση με τους ιδιοκτήτες & οδηγούς ταξί, μαθαίνει κανείς διάφορες αλήθειες για την κοινωνική πραγματικότητα. Όπως, για τα όσα συμβαίνουν με το κυκλοφοριακό στην πόλη και πώς αυτά επιδρούν στην επαγγελματική αυτή τάξη, αλλά και στον πολίτη ειδικότερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πολλά και χρίζουν άμεσης επίλυσης.
Σε μια επανεκκίνηση της δημοτικής αρχής, με πρώτιστο στόχο, τη βελτίωση της μετακίνησης των πολιτών αλλά και την στήριξη των κλάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως ο δικός σας, θα είμαστε σε μια συνεχή συνεργασία.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος σας καθώς και την καθημερινή μάχη που δίνετε για να επιβιώσετε. Θα είμαστε στο πλευρό σας με ουσιαστική στήριξη και λύσεις.
Τα καθημερινά ζητήματα με το κυκλοφοριακό, την ποιότητα του οδοστρώματος, τις παράνομες σταθμεύσεις και άλλα παρόμοια που όλοι βλέπουμε γύρω μας, είναι θέματα προς αντιμετώπιση. Με κυρίαρχο το συμφέρον όλων, επανεκκινούμε τη λογική της εξυπηρέτησης, στοχεύουμε στην απρόσκοπτη λειτουργία των φορέων και μεριμνούμε για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών κυκλοφορίας. Με διαβούλευση και ολοκληρωμένο σχέδιο, ο τελικός ωφελημένος μπορεί και πρέπει να είναι ο κάθε κάτοικος της πόλης του Δήμου μας.

 

unnamed unnamed (3) unnamed (2)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...