Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται ταινία με τίτλο «Είμαι ο Ζλάταν»

Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται ταινία με τίτλο «Είμαι ο Ζλάταν»

Άλμα στον κινηματογράφο θα κάνει η αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που κυκλοφόρησε πριν από έξι χρόνια. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Aftonbladet, η ζωή του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κορυφαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι γράφουμε ήδη το σενάριο. Νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ καλό», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο συγγραφέας, Ντέιβιντ Λάγκεργκραντζ, που είναι επίσης συνυπεύθυνος για την αυτοβιογραφία με τίτλο «Jag är Zlatan» (Είμαι ο Ζλάταν), βοηθώντας στην συγγραφή του κειμένου.

«Συναντήθηκα με τον Ζλάταν και συζήτησα λεπτομερώς τα σχέδια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αλλά πριν αρχίσουμε με την επιλογή των ηθοποιών και τα υπόλοιπα πράγματα πρέπει να συμφωνήσουμε για το σενάριο. Όπως έγινε και με το βιβλίο», πρόσθεσε.

Η ταινία θα διηγείται τη ζωή του Ιμπραΐμοβιτς από την ηλικία των 9 ετών μέχρι τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους, αφήνοντας εκτός τα μεταγενέστερα στάδια σε Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σ.Ζ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μπορώ να πω ότι είναι μια περιγραφή της ύπαρξης του Ζλάταν. Η εξέλιξή του είναι αυτό που αποτελεί το θέμα στο βιβλίο. Το αμερικανικό όνειρο στη Σουηδία για πρώτη φορά», συμπλήρωσε.

Η αυτοβιογραφία του Ζλάταν πούλησε περισσότερα από 800.000 αντίτυπα μόνο στη Σουηδία. Και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή την εβδομάδα, το Sky Cinema Max HD κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στην Ιταλία, με τίτλο «Ιμπραΐμοβιτς, πως να γίνεις θρύλος».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317978-O-Impraimobits-ginetai-tainia-me-titlo-Eimai-o-Zlatan ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...