Ο Λέτο τον έσωσε από την γκέλα του Στιλ

Ο Λέτο τον έσωσε από την γκέλα του Στιλ

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 11/05/2016 – 20:54

 Ο Λέτο τον έσωσε από την γκέλα του Στιλ

Για τρίτο συνεχόμενο ματς φέτος, ο Πανιώνιος απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τη νίκη (1-0) και την ισοπαλία (0-0) στο πρωτάθλημα, ήρθε ισόπαλος (1-1) στη πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η νέα γκέλα του Στιλ στη Νέα Σμύρνη έφερε στα σχοινιά τον Παναθηναϊκό, αλλά η γκολάρα του Λέτο έγραψε το 1-1. Έσωσε το τριφύλλι στο 94′ ο Μολέδο!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες με τον Πανιώνιο να έχει την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Μολέδο έκοψε τον Μασούρα στο 9’ όταν αυτός κινήθηκε στην πλάτη του Μέστο και προσπάθησε να μπει στην περιοχή.

Στη συνέχεια, όμως, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον πλήρη έλεγχο στη μεσαία γραμμή και ανάγκασε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο, στο μισό γήπεδο και πίσω από τη μπάλα. Στο 16’ ο Λέτο έδωσε στον Κουτρουμπή που με άψογη κάθετη πάσα βρήκε τον Μπεργκ μέσα στην περιοχή αλλά ο Ρισβάνης με έγκαιρο τάκλιν παραχώρησε κόρνερ.

Στο 19’ ο Λέτο και πάλι έδωσε στον Μέστο που γύρισε ιδανικά στη μικρή περιοχή όμως ο Μπεργκ δεν βρήκε τη μπάλα στην προβολή που επιχείρησε και ο Διούδης μπλόκαρε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στον Παναθηναϊκό και δημιουργήθηκε στο 33’ όταν ο Λέτο σέρβιρε στον Νάνο που σέντραρε εξαιρετικά προς την περιοχή, ο Ρισβάνης γλίστρησε και ο Μπεργκ αφού κοντρόλαρε τη μπάλα έπιασε με εντυπωσιακό τρόπο γυριστό σουτ που τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε προς το τέλος του ημιχρόνου και έφτασε κοντά στο γκολ με τη βολίδα του Μπακασέτα που έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ στο 37’, ενώ δύο λεπτά αργότερα (39’) ο Ανσαριφάντ υποδέχτηκε τη μπαλιά του Μπακασέτα βγαίνοντας στην πλάτη της πράσινης άμυνας και αφού είδε τον Στιλ εκτός εστίας πλάσαρε σωστά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος από το πουθενά εκμεταλλεύτηκε το απίστευτο δώρο του Στιλ που από παρακινδυνευμένο γύρισμα του Νάνο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του (!) στο 52’ και ο Ανσαριφάντ λάσαρε στα δίχτυα σε κενή εστία, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Στην ίδια εστία και στο ίδιο τέρμα που είχε κάνει το τραγικό λάθος στο φάουλ του Μπακασέτα στο ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες…


Στο 59’ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ όταν βρήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Ανσαριφάντ να εφορμά προς την εστία, να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, αλλά τον Στιλ να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 67’ με τον Σεμπαστιάν Λέτο να αξιοποιεί ιδανικά την πάσα του Μέστο και με εξαιρετική κίνηση και άπιστο αριστερό σουτ να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Διούδη (1-1).

Μετά την ισοφάριση των πράσινων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και φυσιολογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος, αφού στο 94′ ο Μπαργκάν πρόλαβε τον Στιλ και πλάσαρε προς την εστία, αλλά ο Μολέδο απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (72’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάντ (69’ Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Εβανζελίστα (62’ Μπουμάλ), Ζέκα, Λουντ (78’ Αμπέντ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...