Ο Μάρκος Γαλάνης με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Ο Μάρκος Γαλάνης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ναύπακτο. Έχει δημιουργήσει οικογένεια με την Πένυ Αποστολοπούλου, πολιτικό μηχανικό με την οποία αναμένουν την γέννηση του γιου τους πολύ σύντομα.
Σπούδασε μηχανικός βιοιατρικής τεχνολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο της υγείας. Το 2006 εργάστηκε σε διευθυντική θέση στον ιατρικό όμιλο «Bιοιατρική ΑΕ» στην Αθήνα. Το 2007 επέστρεψε στην Ναύπακτο και δημιούργησε το Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο «Ιατρική Τομογραφία ΑΕ» που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υγείας στη Ναύπακτο.
“Πάντα ενδιαφερόμουν και παρακολουθούσα από κοντά τα κοινά της πόλης μου, και όχι μόνο. Στο πρόσωπο του επικεφαλής Γιώργου Γούλα και της ομάδας που δημιουργείται προσεχτικά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία να εκφραστώ και να ασχοληθώ ενεργά. Επιθυμώ να συνδιαμορφώσουμε ένα πιο ανθρώπινο, πιο σύγχρονο, πιο πολιτισμένο και πιο ευρωπαϊκό μέλλον για την πόλη που μεγάλωσα, που αγαπώ, και που διάλεξα και θα συνεχίσω να ζω”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Μάρκο!!!
    καλή επιτυχία και σε εσενα προσωπικά αλλά και στον συνδυασμό.
    Η Ναυπακτος χρειάζεται νέα πρόσωπα

  2. μεγαλη διαφορα σε υφος, ποιοτητα και εντιμοτητα βλεπω στο ψηφοδελτιο του γουλα. μπραβο και ελεγαν οτι δεν θα κατεβεις! ειναι και αλλοι σαν το Μαρκο που ακολουθουν?

  3. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΡΚΟ. ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ.

  4. απο οτι φαινεται ο Γουλας και θα κατεβει και θα κανει πραξη αυτα που ελεγε περι ανανεωσης..πολυ καλη επιλογη ο μαρκος..καλη επιτυχια και καλη δυναμη σε ολους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...