Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στους «8»

Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στους «8»

Κατηγορία

phpanos
Τετάρτη 24/02/2016 – 10:05

Λιονέλ Μέσι

Η Μπαρτσελόνα τελείωσε την Άρσεναλ, καθώς με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε τους «κανονιέρηδες» με 2-0 στο «Εμιρέιτς» και στις 16 Μαρτίου θα παίξει στο «Καμπ Νου» για να βρεθεί και τυπικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει σπουδαία πράγματα σε επίπεδο ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες φρόντισαν πολύ την ανασταλτική λειτουργία τους με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι κίνδυνοι μπροστά στις δύο εστίες.

Οι δύο ευκαιρίες όμως που χάθηκαν σε αυτό το διάστημα ήταν από εκείνες που χαρακτηρίζονται κλασικές. Στο 22΄ ο Οζίλ έκανε το γύρισμα στην περιοχή, οι αμυντικοί της «Μπάρτσα» απέτυχαν να απομακρύνουν και ο Οξλέιντ – Τσάμπερλεν πλάσαρε αδύναμα από το ύψος του πέναλτι στην αγκαλιά του Τερ Στέγκεν!

Η απάντηση των Καταλανών ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Ντάνι Άλβες γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Σουάρες σηκώθηκε μόνος για την κεφαλιά απέναντι στον Τσεχ, αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από τη ρίζα της δεξιάς δοκού.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 71΄, όταν σε φανταστική αντεπίθεση των Ισπανών ο Σουάρες βρήκε τον Νεϊμάρ, ο οποίος είδε τον Μέσι και τον έβγαλε απέναντι στον Τσεχ για το 0-1. Στο 78΄ ο Σουάρες «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι του Τσεχ, για να γράψει το 0-2 με πέναλτι στο 83΄ ο «ψύλλος», πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Φλαμινί.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...