Ο Μίτσελ θέλει τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ θέλει τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

Τον αντικαταστάτη του Μανταντά στην Μαρσέιγ, έχει αρχίσει να αναζητά ο Μίτσελ, με τον Ρομπέρτο να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του.

Ένας από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές στη θητεία του στον Ολυμπιακό, ήταν ο Ρομπέρτο για τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός, ήταν εκείνος που έφερε στον Πειραιά τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα και φυσικά αυτός που του έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Μετά από δύο χρόνια και κάτι, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στους «ερυθρόλευκους». Ο Μίτσελ, συνεχίζει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρομπέρτο και γι’ αυτό το λόγο σκέφτεται μια πιθανή κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Μέχρι τώρα, ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε πρόβλημα στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, όπου υπήρχε ο Μανταντά. Ωστόσο, ο Γάλλος θα αποχωρήσει πιθανότατα τον Γενάρη για την Άστον Βίλα ή την Έβερτον. Αυτό σημαίνει πως η Μαρσέιγ θα βγει στην αγορά για τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal», ένας εκ των στόχων του Μίτσελ είναι και ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να πάρει τον συμπατριώτη του στην Μαρσέιγ, ωστόσο γνωρίζει πως αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ειδικά τον Ιανουάριο.

Το καλοκαίρι και με τον όρο στο συμβόλαιο του Ρομπέρτο (όποια ομάδα δώσει 5.5 εκατ. ευρώ μέχρι 15/7 μπορεί να τον κάνει δικό της) να υπάρχει ακόμα όμως, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...