Ο Μαριάς φεύγει από τους ΑΝΕΛ λόγω… Καραμανλή!

Ο Μαριάς φεύγει από τους ΑΝΕΛ λόγω... Καραμανλή!
“Επιβεβαιώθηκε η θέση που έχω για τη μνημονιακή διολίσθηση των ΑΝΕΛ” είπε ο ευρωβουλευτής

 
Ο Νότης Μαριάς, από… σήμερα, λέει και επίσημα αντίο στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο ευρωβουλευτής εξήγησε το λόγο τους διαζυγίου, λέγοντας πως ευθύνεται ο… Κώστας Καραμανλής, αφού τον επιβεβαίωσε – όπως είπε – ο Πάνος Καμμένος με όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Και επισήμανε πως οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν την μνημονιακή τους ολίσθηση.

“Είπα ότι δεν θα έρθω στο συνέδριο, χωρίς να βάλω τα πολιτικά ζητήματα και επιβεβαιώνεται η θέση που έχω για τη μνημονιακή διολίσθηση των ΑΝΕΛ, διότι άκουσα σε τηλεοπτική συνέντευξη τον κ. Καμμένο να λέει ότι αφήνει ανοιχτό μετά τις εκλογές να ψηφίσει τον κ. Καραμανλή (ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας). Ο κ. Καραμανλής είναι μία σημαντική προσωπικότητα, αλλά είναι βουλευτής που από την εποχή του κ. Παπαδήμου μέχρι σήμερα ψηφίζει όλα τα μνημόνια και στηρίζει την κυβέρνηση. Είναι προφανές λοιπόν ότι έρχεται μια τομή σ’ αυτό το ζήτημα” είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε τέλος πως “…θα περίμενα κι εγώ από τους ΑΝΕΛ να βγουν και να πουν για τα σκαιότατα δημοσιεύματα διάφορων blogs που με λένε αχάριστο και άλλα, ότι ο Νότης Μαριάς ήταν βουλευτής που στήριξε τους ΑΝΕΛ σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θα παραμείνω βουλευτής στην Ευρωβουλή για πέντε έτη και θα στηρίξω τις πολιτικές θέσεις του ψηφοδελτίου βάσει του οποίου εκλέχθηκα. Είμαι συνεπής στις θέσεις μου, δεν αλλάζω και θα είμαι συνεπής προς αυτήν την κατεύθυνση”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...