Ο Μπράντον και η Μπρέντα “σφάζονται” 24 χρόνια μετά!

Ο Μπράντον και η Μπρέντα
Σε… μονοπάτι πολέμου έχουν μπει τα δύο άλλοτε αγαπημένα τηλεοπτικά αδέλφια του Μπέβερλι Χιλς και αφορμή για αυτό στάθηκε το βιβλίο που έγραψε  ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον) και αποκαλύπτει πτυχές από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς.

Ο Μπράντον παρουσίασε την «αδελφή» του ως ντίβα η οποία φώναζε συνεχώς για το φαγητό, τη θερμοκρασία του δωματίου και το ότι δεν της έδιναν λιμουζίνες.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα την Shannen να ουρλιάζει λέγοντας” Στείλατε ένα αμάξι να πάρει και όχι μία λιμουζίνα;”. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα. Βέβαια αυτό ήταν μόνο η αρχή. Άρχισε να γκρινιάζει για το φαγητό, για τη θερμοκρασία του δωματίου και ό,τιδηποτε άλλο».

Η απάντηση της Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) ήταν άμεση, καθώς έγραψε στο Facebook ότι «Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Jason ή ότι τον αμφισβητώ. Απλά έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήμασταν 18 χρονών, ποιος δίνει σημασία; Για να αναμασάς πράγματα που έγιναν από τότε που ήμασταν 18 χρονών, φίλε, τότε ποιος είναι κολλημένος στα 90s; Πάντως όχι εγώ!».

«Σε αγαπώ Shannen. Mόνο αγάπη έχω για σένα στο βιβλίο μου. Πρέπει να το διαβάσεις. Με παρεξήγησες» ήταν η απάντηση του Μπράντον.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...