Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ θα βρίσκεται από εφέτος ο δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις από την θητεία του τόσο στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα σύνταξης», όσο και από την πορεία του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων τους προηγούμενους μήνες. Πλέον αναλαμβάνει ένα «νευραλγικό» πόστο της ενημέρωσης της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μαζί του θα βρίσκεται η Μαίρη Πολλάλη.

Από τις 6 παρά τέταρτο έως και τις 10 το πρωί, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ο έμπειρος παρουσιαστής θα μας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα, για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη αιχμή θα δοθεί στο ρεπορτάζ για ό,τι παίζει στην καθημερινότητα, με ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των γεγονότων, ενώ στην εκπομπή θα βλέπουμε καθημερινά και καλεσμένους, οι οποίοι θα αναλύουν και θα σχολιάζουν την επικαιρότητα, βάζοντας τη δική τους «πινελιά».

Ήδη, από αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη βρίσκεται η οργάνωση και η προετοιμασία της εκπομπής, προκειμένου να βγει στον άερα μαζί με όλο το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, πιθανότητα τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/302010-O-Nikos-Panagiotopoylos-sto-timoni-tes-proines-zones-tes-ERT ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...