Ο Ναυπάκτιος Υποψηφιος Δημαρχος Ιλίου

Ο Κωνσταντίνος Κάβουρας γεννήθηκε το 1985, μεγάλωσε στo Ίλιον και το 2003 αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιλίου. Η καταγωγή του είναι από το Κοπανάκι Μεσσηνίας και την Δορβιτσιά Ναυπακτίας. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και τελειόφοιτος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής του Παν/μιου Πελοποννήσου.

Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων. Είναι λογιστής και σήμερα έχει την. τύχη να απασχολείται, μέσω των πεντάμηνων προγραμμάτων “κοινωφελούς” εργασίας του ΟΑΕΔ, στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Φυλής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.
Οργανώθηκε στην Αριστερά από τα φοιτητικά του χρόνια μέσα από τις γραμμές της Νεολαίας Συνασπισμού και συμμετείχε ενεργά στους αγώνες για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου, της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης για όλους. Συμμετείχε επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης και σε συνέδρια και ημερίδες του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μιου Πελοποννήσου και διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου την περίοδο 2005-2006 και εκπρόσωπος φοιτητών στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος.
Εκλέχθηκε Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού Δυτικής Αθήνας το 2011, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το 2013 και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Οργάνωσης Μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για το Δυτικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο».

1

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...