Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε το χρίσμα, η κόρη του Ιβάνκα “μάγεψε” το κοινό (Εικόνες & Βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε το χρίσμα, η κόρη του Ιβάνκα "μάγεψε" το κοινό (Εικόνες & Βίντεο)

Παρασκευή 22/07/2016 – 08:40

τραμπ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Η ΙΒΑΝΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας των Ρεπουμπλικάνων, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, όταν η ίδια υπηρετούσε στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αναθεώρησης του ΝΑΤΟ, ώστε να καλύψει τις σύγχρονες τρομοκρατικές απειλές, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ξανακάνει την Αμερική δυνατή και πάλι, υπερασπιζόμενος το νόμο και την τάξη.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που συμφωνούν ότι η χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του κόμματος, ήταν η βραδιά της Ιβάνκα Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται ότι “έκλεψε” την παράσταση με την ομιλία που έκανε για τον πατέρα της.

Στη μηχανή αναζήτησης “Google” καταγράφηκαν περισσότερες έρευνες για την Ιβάνκα Τραμπ, παρά για τον πατέρα της, ο οποίος αποδέχτηκε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Η 34χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μίλησε για την επιθυμία του πατέρα της να κάνει την Αμερική καλύτερη, να βελτιώσει τις παροχές για τα παιδιά, τις αμοιβές των γυναικών, αλλά και άλλα θέματα, με τέτοιο τρόπο, ώστε πολλοί χαρακτήρισαν την εικόνα της, ως “θετική” για το Λευκό Οίκο.

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί η ίδια δεν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

“Μία από τις καλύτερες ομιλίες, αν όχι η καλύτερη ομιλία στην αποψινή συνεδρίαση”, δήλωσε ο Κρις Χέροντ σύνεδρος από τη Γιούτα, που εργάστηκε στην καμπάνια του ανταγωνιστή του Τραμπ, Γερουσιαστή από το Τέξας, Τεντ Κρουζ.

2016-07-22T021730Z_574923165_HP1EC7M06D300_RTRMADP_3_USA-ELECTION-REPUBLICANS

Η Ιβάνκα Τραμπ έκλεψε την παράσταση - BINTEO

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...