Ο ΟΦΗ χάρισε χαμόγελο στη μικρή Ραφαέλα – Η συγκινητική επιστολή της οικογένειας της

Ο ΟΦΗ χάρισε χαμόγελο στη μικρή Ραφαέλα – Η συγκινητική επιστολή της οικογένειας της

Η πρόσφατη εικόνα της μικρής Ραφαέλας να συνοδεύει τον αρχηγό του ΟΦΗ Ανέστη Νάστο στο χορτάρι του “Γεντί Κουλέ” ήταν απ’ αυτές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη.

Η οικογένεια του κοριτσιού θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους του Ομίλου γι’ αυτήν την ξεχωριστή στιγμή που της χάρισαν.

Η επιστολή της οικογένειας, όπως εστάλη στο gentikoule.gr: “Όλη η οικογένεια της Ραφαέλας θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ. Γιατί ο ΟΦΗ αγκάλιασε την Ραφαέλα σαν να είναι μέλος της οικογένειας του και εμείς μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε για το χαμόγελο της την ώρα που έμπαινε μέσα στο γήπεδο.

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον Ανέστη Νάστο που είναι αρχηγός του ΟΦΗ και το να είσαι αρχηγός αυτού του συλλόγου δεν εκφράζει μόνο το περιβραχιόνιο που φοράει αλλά εκφράζει όλους εμάς που είμαστε φίλαθλοι του ΟΦΗ. Το να είσαι αρχηγός του ΟΦΗ δεν είναι μόνο ότι δείχνεις μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Και ο ΟΦΗ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός σύλλογος για την πόλη του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι ένα φαινόμενο και μια ιδέα που προσφέρει στην κοινωνία μας και οι στιγμές χαράς που έζησε η Ραφαέλα μας είναι στιγμές που αναδεικνύουν την σημασία της ύπαρξης του συλλόγου.

Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τα συναισθήματα που έζησε η Ραφαέλα μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την χαρά που έδωσε στην κόρη μας και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ είναι κάτι πολύ παραπάνω για το Ηράκλειο και την Κρήτη“.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/324293-O-OPHE-charise-chamogelo-ste-mikre-Raphaela-E-sygkinetike-epistole-tes-oikogeneias-tes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...