Ο Ουγγαρέζος για τη γυμνή φωτογράφηση της Αναστασοπούλου

Ο Ουγγαρέζος για τη γυμνή φωτογράφηση της Αναστασοπούλου

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Spata Live» σχόλιασε την απόφαση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου να φωτογραφηθεί γυμνή στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μία γυμνή φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town και μίλησε για τα συναισθήματα της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Μου αρέσει το σώμα μου, γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Δεν είχα ενδοιασμούς. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι προκλητικό ή κάτι για το οποίο θα έπρεπε πρώτα να προετοιμάσω τους δικούς μου ανθρώπου. Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δείξει μια γυναίκα τη φουσκωμένη της κοιλιά. Είναι μια φωτογράφηση που έχουν κάνει πολλές διάσημες γυναίκες στο εξωτερικό και ένιωθα άνετα γιατί ήταν μαζί μου και ο άνδρας μου»,
δήλωσε στο περιοδικό «Down Town».

Όπως τόνισε, έχει έντονη ερωτική διάθεση και αισθάνεται πολύ σέξι: «Δέκα φορές περισσότερο από πριν. Έχω έντονη ερωτική διάθεση. Βέβαια, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Άλλες γυναίκες δε θέλουν να έχουν καμία επαφή στην εγκυμοσύνη τους. Εγώ φέρομαι αλλιώς, μάλλον επειδή είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Θέλω να με βλέπει πάντα ωραία. Μου λέει δέκα φορές τη μέρα πόσο όμορφη είμαι και άλλες τόσες εγώ σε εκείνον».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχόλιασε το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή Spata Live την γυμνή φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, όχι με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

«Δε συμφωνώ με αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσει ούτε σαν διαδικασία ούτε αισθητικά. Θεωρώ πως είναι μία πολύ ιερή στιγμή της γυναίκας η κύηση και δεν μου αρέσει όταν βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί με αυτή όλη την διαδικασία, αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, να ταλαιπωρείται και το μωρό. Βάφεται η κοιλιά της γυναίκας για να γίνει αυτή η φωτογράφιση, άρα το έμβρυο ενοχλείται…Εγώ τις γυναίκες που δεν κρατούν αυτές τις ιερές στιγμές μόνο για τον εαυτό τους δεν μου αρέσουν και όλο αυτό το κατακρίνω κιόλας. Δεν είναι όλα για να τα βγάζουμε στην φόρα. Δεν χρησιμοποιώ λέξεις όπως ξεπούλημα γιατί δεν θέλω, αλλά αυτό θεωρώ πως έχει υπερβεί το όριο», είπε ο παρουσιαστής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...