Ο Πάπας έπαθε σοκ! Λεσβίες καλόγριες το έσκασαν και παντρεύτηκαν

main

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, το οποίο του προκάλεσε θλίψη και απογοήτευση.

Δύο πρώην μοναχές, η Federica και η Isabel παντρεύτηκαν στη βόρεια Ιταλία τον περασμένο μήνα με πολιτικό γάμο, κάνοντας χρήση του νόμου που ψηφίστηκε φέτος ο οποίος προσφέρει σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια νομική αναγνώριση.

Tην είδηση επιβεβαίωσε και σχολίασε και το Βατικανό, μέσω ενός tweet του Αρχιεπίσκοπου Angelo Becciu:

«Πόση θλίψη στο πρόσωπο του Πάπα όταν του διάβασα την είδηση για τις δύο καλόγριες που παντρεύτηκαν!», έγραψε ο Becciu.   

Οι δύο γυναίκες, των οποίων τα επώνυμα δεν αποκαλύπτονται, αναφέρουν στην εφημερίδα La Repubblica ότι είχαν ερωτευτεί ενώ υπηρετούσαν σε ιεραποστολή στη Δυτική Αφρική.   Η Federica, 44 ετών κατάγεται από την Ιταλία και η Isabel, 40 ετών από τη Νότια Αμερική. Είπαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που συμβαίνει με πολλές μοναχές που κρύβουν τον έρωτά τους και ζουν σε μοναστήρια, αλλά αυτό θα ήταν ένα ψέμα που δεν ήθελαν να ασπαστούν.

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι ιερείς ή καλόγριες κρύβουν τις σχέσεις τους με τους άνδρες ή γυναίκες», αναφέρουν προσθέτοντας ότι δεν έλαβαν καμία βοήθεια, όταν έφυγαν από τη θρησκευτική τους τάξη. 

Το συνέδριο επισκόπων της Ιταλίας είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τους γάμους ομοφυλοφίλων, υποστηρίζοντας ότι υπονόμευε την παραδοσιακή οικογένεια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...