Ο Π. Κουρουμπλής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA

Ο Π. Κουρουμπλής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Ο κύριος Κουρουμπλής αναφέρθηκε στη χαμηλή προσέλευση στο δημοψήφισμα στα Σκόπια και στη συμφωνία των Πρεσπών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η χώρα μας πήρε πολλά πράγματα από όλα όσα διεκδικούσαμε και ότι είναι καλή η συγκυρία για την επίλυση του ονοματολογικού. Είναι υπερβολικό να σκεφτόμαστε ότι τα Σκόπια απειλούν τη χώρα μας. Καμμία χώρα στα Βαλκάνια δεν μπορεί να απειλήσει την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στη μυστική συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζόραν Ζάεφ, ο κύριος Κουρουμπλής τόνισε ότι δεν είναι έγκλημα η συνάντηση. Έγκλημα είναι ότι ένα μέλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην ενημερώνει την κυβέρνηση για μια τέτοιου είδους συνάντηση. Όταν δεν ρωτάς την κυβέρνηση είναι το άκρον άωτον της μυστικής διπλωματίας. Οι Μητσοτάκηδες είναι εξπέρ στη μυστική διπλωματία.

Για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, ότι θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι είναι προσωπική δήλωση του κ. Καμμένου. Σε πολλή κρίσιμες στιγμές κράτησε μια εξαιρετικά αποφασιστική και σταθερή στάση στα θέματα της συνεργασίας. Εμείς συνεργαστήκαμε με ένα δεξιό κόμμα το οποίο δεν είχε καμμία δυνατότητα να επηρεάσει την πολιτική και τις πρακτικές που εμείς θέλαμε.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι ας αναλάβει την ευθύνη η ΝΔ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.
Αναφερόμενος στο κόψιμο των συντάξεων, ο κύριος Κουρουμπλής υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν που έκοψε τις συντάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιέσει με κάθε τρόπο ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις. Η ελληνική κυβέρνηση έχει στα χέρια της δυνατότητες για να πιέσει ώστε να σωθούν οι συντάξεις του κόσμου.

Το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία είναι η επιστροφή στις καρέκλες, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.
Προσπάθησαν πολλές φορές να ρίξουν την κυβέρνηση. Πλέον κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση έφερε τη χώρα σε πολιτική σταθερότητα. Έφερε την οικονομία σε σταθερότητα. Ο κόσμος υποστηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση. Τον Γενάρη – όπου είμαι σίγουρος ότι οι συντάξεις δεν θα κοπούν – τότε θα αρχίσει να μειώνεται η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343721-O-P-Koyroymples-sto-kentriko-deltio-eideseon-toy-KONTRA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...